Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   23 Mayıs 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/154146-23-mayis-2015-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 21.05.2015 10:48

23 Mayıs 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
23 Mayıs 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

23 Mayıs 2015 Günlük Burç Yorumları, 23 05 2015 burçlar, 23 Mayıs 2015 akrep burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 aslan burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 balık burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 başak burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 boğa burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 ikizler burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 koç burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 kova burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 oğlak burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 terazi burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 yay burcu yorumu, 23 Mayıs 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 Mayıs ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Mayıs günlük burç yorumları, 23 Mayıs burç yorumları, 23 Mayıs 2015 cumartesi günlük burç yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Koç
Beraber iş yaptığınız arkadaşınızı daha planlı çalışmaya yöneltin. Çok çalışan akıllı bir kişi olarak, çevrenizden de aynı duyarlılığı beklemelisiniz. Bugün veriminizi daha da artıracak yöntemler bulacaksınız. Azimli gününüz. Duygusal yaşantınızda çok hassassınız. Bir o kadar da çevrenizle çok ilgileniyorsunuz..

Sevgili Boğa
İş yaşantınızda herkesten daha fazla performans sergiliyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin tepkisine aldırmamalısınız. Bugün, aşkta hiç kolay biri değilsiniz. Sevimli ve çekici yapınız sayesinde, bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergiliyorsunuz. Parterinizle aranızda olabilecek tartışmalardan uzak kalmalısınız.



Sevgili İkizler
Gitmeyi çok istediğiniz halde, fırsat bulamadığınız için gitmekten vazgeçtiğiniz yakın bir arkadaşınızdan alacağınız haber sizi mutlu edecek. Bu tür küçük şeylerle bile enerjik olabiliyor ve taze bir güçle hayata sarılabiliyorsunuz. Bugün sezgilerinizin mantıkla örtüştürmeyi başarmalısınız.



Sevgili Yengeç
İçsel enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, ilişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız.



Sevgili Aslan
Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, uzun vade çözümler yerine kısa süreçleri tercih edeceksiniz. Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz.



Sevgili Başak
Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor. Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için, çevrenize ters gelebilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız kafanızı kurcalıyor.



Sevgili Terazi
Bugün, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz.



Sevgili Akrep
Bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. Zengin bir dünyanız var ve rutin olaylardan hemen sıkılıyorsunuz. Bugün, sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Prestij sizin için çok önemli ve kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.



Sevgili Yay
Bugün, kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Burcunuzda ilerleyen Ay, sosyal yaşantınıza canlılık verirken, duygusal ilişkileriniz, özgürce davranışlarınız yüzünden tehlikeye girebilir. Yanlış anlaşılmaktan korkmuyor gibisiniz.



Sevgili Oğlak
Çalıştığınız yerdeki iş akışında, her bir adımı aşırı bir şekilde dikkatli ve titiz götürüyorsunuz. Hatasız bir iş için uygun bir tarz fakat, günün hızla değişen şartlarında biraz daha çabuk davranmak da kaçınılmaz bir gereksinim. Bugün bulunduğunuz ortamın şartları konusunda, fazla irdeleyici olmak size zaman kaybettirebilir.



Sevgili Kova
Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz.. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Görsel işlerle uğraşmayı çok sevdiğinizi için, yeteneğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceğinizi bir gün. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var.


Sevgili Balık
Detay ve taktiklerden nefret ediyorsunuz. Siz zaten ilk bakışta konunun özünü gördüğünüz için, gereksiz ayrıntılar canınızı sıkıyor. Çevrenize güvenmelisiniz. Her şeyi kendiniz yapma gibi bir alışkanlığınızdan artık vazgeçmeli, yakıcı duygularınızın esiri olmamalısınız. Venüs, sizi çekici kılarken, kıskançlık duygularınızı da ön plana çıkarıyor

Perii 22.05.2015 18:06

Cevap: 23 Mayıs 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
Bu burc bana uymuyor bu sefer ben detayciyim ya :) nasil nefret edeyim :p

Hipnoz 22.05.2015 18:08

Cevap: 23 Mayıs 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
Cevre kotu ben değil :p

Papatya 23.05.2015 00:44

Cevap: 23 Mayıs 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
Etkiledim bile :)
Bu yanlış anlaşılma da her yerde karşıma çıkıyor :T:


Saat: 19:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.