Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   9 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/159272-9-temmuz-2015-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 07.07.2015 14:13

9 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları
 
9 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları

9 Temmuz 2015 günlük burç yorumları,09 07 2015 burçlar, 9 Temmuz 2015 akrep burcu yorumu,9 Temmuz 2015 aslan burcu yorumu,9 Temmuz 2015 balık burcu yorumu,9 Temmuz 2015 başak burcu yorumu,9 Temmuz 2015 boğa burcu yorumu,9 Temmuz ikizler 2015 burcu yorumu,9 Temmuz 2015 koç burcu yorumu,9 Temmuz 2015 kova burcu yorumu,9 Temmuz 2015 oğlak burcu yorumu,9 Temmuz 2015 terazi burcu yorumu,9 Temmuz 2015 yay burcu yorumu,9 Temmuz 2015 yengeç burcu yorumu,2015 Temmuz ayı burç yorumları, günlük burç yorumları,2015 Temmuz günlük burç yorumları,9 Temmuz burç yorumları,9 Temmuz 2015 perşembe burç yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu
İsteklerinizi heyecanlı ve gergin bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Aceleci ve sert bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Enerji fazlanızı boşaltmak için spor yapabilirsiniz veya seyahate çıkabilirsiniz. Kaçamak aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelebilir.

Boğa Burcu
İsteklerinizi heyecanlı ve gergin bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Aceleci ve sert bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Enerji fazlanızı boşaltmak için spor yapabilirsiniz veya seyahate çıkabilirsiniz. Kaçamak aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelebilir.

İkizler Burcu
Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır. Akşam saatlerine doğru yaşamınızı istediğiniz gibi kurgulayacaksınız.

Yengeç Burcu
Bugün bulunduğunuz ortamlarda kişisel cazibenizle çevrenizi etkilerken, uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz. Dostlarınızın varlığı sizi mutlu ediyor.. Deneyim sahibi olduğunuz dalda; fikirlerinizden başkalarının faydalanmasına izin vermemeli, bazı planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Aslan Burcu
Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. Öğle saatlerinden sonra iş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz. Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız.

Başak Burcu
Ay, toplumsal ilişkilerinize destek verirken, ön plana çıkma konusunda fırsatlar yakalayacaksınız. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Bugün, birkaç konuda kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman daha tatminkar sonuçlar alıyor ve sonuca gitme konusunda zorluk çekmiyorsunuz.

Terazi Burcu
Bugün, çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir günü yaşıyorsunuz. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili yeni fikirlere açıksınız.

Akrep Burcu
Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Öğle saatlerinden sonra iş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz.

Yay Burcu
Bugün Ay, aşk ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Partnerinizin sizinle ilgili düşüncelerine ayni duygularla karşılık verin ve muhalif tavırlar içine girmeyin. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, romantik ilişkileriniz olumlu etkileyecek. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Sizin farklı düşünceleriniz ona ilginç gelebilir.

Oğlak Burcu
Yakın çevrenizde kuracağınız sağlam dostluklarınızın, ileride yararını göreceksiniz. Bugün Ay, iletişim konusunda ilginç olaylarla karşılaşabileceğinizi hatırlatıyor. Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız. Tatminkar sonuçlar elde edeceksiniz.

Kova Burcu
Kişisel isteklerinizde artış kaydederken., arkadaşlarınızın da yoğun talepleri ile karşılaşabilirsiniz. İşlek zekanızı kullanabileceğiniz yeni konular karşınıza gelecek. Bugün, çevresel faktörlerin ön planda olması, motivasyon gücünüzü olumlu etkiliyor. Kendinize her anlamda güvenebilir, girişimciliğinizi ortaya koyabilirsiniz.

Balık Burcu
Bazı olayların açığa çıkmasını istemediğiniz için, çevrenize geleneksel bir tutum sergileyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda bir çok alternatif söz konusu olacak. Tepki almak istemediğiniz bir çok konu var. Yaşam kalitenizle ilgili gelişimler söz konusu. Kariyerinizle ilgili çeşitli konuşmalar içinde olacaksınız.


Saat: 03:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.