Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   2 Eylül 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/165706-2-eylul-2015-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 02.09.2015 12:43

2 Eylül 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları
 
2 Eylül 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

2 eylül 2015 Günlük Burç Yorumları, 2 09 2015 burçlar, 2 eylül 2015 akrep burcu yorumu, 2 eylül 2015 aslan burcu yorumu, 2 eylül 2015 balık burcu yorumu, 2 eylül 2015 başak burcu yorumu, 2 eylül 2015 boğa burcu yorumu, 2 eylül 2015 ikizler burcu yorumu, 2 eylül 2015 koç burcu yorumu, 2 eylül 2015 kova burcu yorumu, 2 eylül 2015 oğlak burcu yorumu, 2 eylül 2015 terazi burcu yorumu, 2 eylül 2015 yay burcu yorumu, 2 eylül 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 eylül ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 eylül günlük burç yorumları, 2 eylül burç yorumları, 2 eylül 2015 çarşamba burç yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu
Sevgili Koç, Ay bugün yıldız haritanızın ortak gelirler evi olan sekizinci evinde. Bu ev içe dönme ve başkalarına karşı daha duyarlı olma eğilimi verir. Duygusal ilişkinizde ise cinsellik ön planda olabilir. Gün boyu ortam maddi konular para harcama biçiminizi etkileyebilir.


Boğa Burcu
Sevgili Boğa, Ay bugün sizin hem zıt burcunuz olan, hem de sizi tamamlayan Akrep burcunda. Bugün tek başınıza olmak yerine enerjinizi bir başkasıyla birleştirmeyi düşünün. Her konuda işbirliği yapmak size hem mutluluk verecek, hem de işler daha kolay ilerleyecek.

İkizler Burcu
Sevgili İkizler, Ay'ın Akrep burcundaki konumu günlük işlerin ağır basacağına işaret ediyor. Bugün detaylı günlük işlerle uğraşmanız ve bir anlamda başkalarına hizmet etmeniz gerekebilir. Sağlık, egzersiz ve diyetle ilgili konular da gündeme gelebilir.


Yengeç Burcu
Sevgili Yengeç, Ay sizin gibi su elementi olan Akrep'te olduğundan size uygun enerjiler getiriyor. Bugün kendinizi iyi hissedebilir ve hayatta zevk aldığınız konulara odaklanabilirsiniz. Çocuklar, hobileriniz ve sosyal ortamlar rahatlayıp gevşemenize yardımcı olacak.


Aslan Burcu
Sevgili Aslan, Ay bugün yıldız haritanızın yuva bölümünde olduğundan en büyük keyfi ev ortamlarında yaşayacaksınız. Evde olmak, ev konularıyla ilgilenmek, evde dostlarınızı ağırlamak ya da anne babanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmişe dönmek duygusallığınızı artıracak.


Başak Burcu
Sevgili Başak, Akrep burcundaki Ay hızlı tempolu bir gün hazırlıyor. Bugün yolda olabilir ya da şehir dışına kısa geziler yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakınlarınız ya da komşularınızla beraber olabilirsiniz. Yüz yüze görüşemeseniz bile telefonda sürekli bağlantı halinde olabilirsiniz.


Terazi Burcu
Sevgili Terazi, son birkaç gündür burcunuzda bulunan Ay'ın enerjisi duygularınızı yoğunlaştırıyordu. Ay bugün para evinize geçti ve duygularınızı ikinci plana atıp maddi dünya ile ilgilenmenizi istiyor. Bugün alışveriş ve para konuları ön planda.


Akrep Burcu
Sevgili Akrep, Ay bugün sizin burcunuzda ve zaten yoğun olan duygularınızı iyice yoğunlaştırıyor. Her şeyi derinden hissedecek ve neredeyse konuşmadan iletişim kurabileceksiniz. Ancak Ay duygusallığınızı artırırken olaylara tarafsız bakmakta zorlanabilir ve subjektif olabilirsiniz.


Yay Burcu
Sevgili Yay, dışa dönük ve sosyal bir burç olmanıza rağmen Ay'ın yerleşimi yalnız kalma ve iç dünyanıza odaklanma eğilimi verecek. Bugün tüm işlerinizi perde arkasında yapmak ve duygularınızı dışa belli etmemek isteyebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda rahatsız olabilirsiniz.


Oğlak Burcu
Sevgili Oğlak, Ay son birkaç gündür bulunduğu konumdan ayrılıp, yıldız haritanızın en sosyal bölgesine geçtiğinden siz de sorumlulukları bir kenara bırakıp sosyal olmaya fırsat bulabileceksiniz. Arkadaşlarınız ve gruplarla hareketli bir gün geçirebilirsiniz.


Kova Burcu
Sevgili Kova, Ay bugün yıldız haritanızın en yüksek noktasına geçti ve sorumluluklarınızı vurguluyor. Gözler sizin üzerinizde olacak ve siz de kendinizi beklentileri karşılamak zorunda hissedeceksiniz. Kariyer sorumlulukları, anne ya da babanızla ilgili konular ön planda.


Balık Burcu
Sevgili Balık, sizin gibi su elementi olan Akrep burcundaki Ay'ın enerjisi size iyi gelecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Dar bakış açısından ve detaylardan uzaklaşacak ve çok daha geniş bir perspektife sahip olacaksınız. Macera arzunuz ve öğrenme hevesiniz artıyor.


Saat: 15:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.