Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   23 Ekim 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/170185-23-ekim-2015-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 22.10.2015 08:47

23 Ekim 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları
 
23 Ekim 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

23 ekim günlük burç yorumları, 2015 ekim ayı burç yorumları, 23 10 2015 burçlar,23 ekim 2015 akrep burcu yorumu, 23 ekim 2015 aslan burcu yorumu, 23 ekim 2015 balık burcu yorumu, 23 ekim 2015 başak burcu yorumu, 23 ekim 2015 boğa burcu yorumu,23 ekim Cuma 2015 günlük burç yorumları,23 ekim 2015 ikizler burcu yorumu, 23 ekim 2015 koç burcu yorumu, 23 ekim 2015 kova burcu yorumu, 23 ekim 2015 oğlak burcu yorumu, 23 ekim 2015 terazi burcu yorumu,23 ekim 2015 yay burcu yorumu,23 ekim 2015 yengeç burcu yorumu, 23 ekim 2015 günlük burç yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu Yorumu
Yaşamınız da öncelik sıralamanızın değiştiği bir gün karşılıyor sizleri. Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özelliklerinizi dış dünyaya yansıtacaksınız. Hayatınızda sizi sürekli eleştiren iş ve özel yaşamınıza yön vermeye çalışan kişilere karşı kendinizi cesur bir dille ifade ederek yaşamınızın kumandanlığı elinize alacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyeceksiniz. İş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara ayak uydurmaya çalışmaktansa sizin belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacaksınız. Özel yaşamınızda ise gerginlikleri kontrol altına alabilecek güce sahipsiniz.

Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyor, İletişime her zamankinden daha fazla önem veriyor özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyor inançlarımı geliştirerek bolluk ve bereket dolu bir yıla merhaba diyorum…

Günün Kristali: Lal
Günün rengi: Yeşil


Boğa Burcu Yorumu
Bugün; Birikimlerinizi hayalleriniz uğruna harcamamalı emin olmadığınız risk taşıyan işlere girmemelisiniz. İşinizle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeli ve hemen her konuda bilgi sahibi olmaya çalışmalısınız. Özellikle ortaklıkları olan Boğa burçları bu süre içinde kapalı kapılar ardında dönen bir çok dolabın farkına vararak en az zarar ve kayıpla sürüklendiğiniz bir işten kurtulabilirsiniz. Seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Aynı anda birden fazla işle ilgileniyorsanız ruhunuzu yansıttığınız ve sezgilerinizin de işaret ettiği baskın gelecek tarafı seçerek yola devam kararı almalısınız.

Günün Olumlaması: Kendimle yaşadıklarımla yüzleşiyor dünde kalması gereken olumsuzlukları bugünüme taşımaktan vazgeçiyorum. Ruhumu evrenin güzellikleriyle arındırıyor yeteneklerimi cesur bir şekilde ortaya koyarak bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Krizoberil
Günün Rengi: Yeşil


İkizler Burcu Yorumu
Maddi konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceksiniz. Bu dönem yaşadığınız her şey sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır bitmesi gereken bitecek daha iyisi gelecektir. Yaşadığınız zorlu olayları olumsuz olarak değerlendirmeden her sonun yeni bir başlangıç olduğunu kabul ederek yolunuza devam etmelisiniz. Yaşamın akışına ayak uydurun ve ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın. Hiçbir şey için geç olmadığına idrak edin ve isteklerinizi hedeflerinizi yükselterek ideallerinizi gerçekleştirebilmek için mücadele etmekten korkmayın.

Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım, Kendime daha fazla değer verecek sevdiğim konularla ilgilenecek rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı, Dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.

Günün Kristali: Aragonit
Günün Rengi: Yeşil


Yengeç Burcu Yorumu
Özel yaşamınızda ki huzursuzluk sizleri bir hayli sarstı ve yordu. Bu süreçte kırılan kalbinizi sevgiyle onaracak ve bir daha tekrarlanmamak üzere sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabileceksiniz. Bu çözüm sıkıntılı bir evliliğin bitişi olabileceği gibi aşkla sevgiyle ilişkinizi kurtarabileceğiniz anlamına da gelir. Beraberliği olmayan Yengeç’ ler ise gerçek aşkı deneyimleyeceğiniz ve evlilik kararı alacağınız özel bir zamandasınız. İş hayatınızda ise değişimlere karşı koymadan kendinizi geliştirmeye yönelik eğitim seminer gibi konularda gönüllü olarak görev almalı ve önemli değişiklikleri gerçekleştirmeli ve harekete geçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere zenginliğe bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Malahit
Günün Rengi: Yeşil


Aslan Burcu Yorumu
Değişim ruhsal anlamda kendinizi yenilemenizle başlayacak unuttuğunuz heyecanlarınız hem iş hem de özel yaşamınızda kendini göstererek devam edecek. Kariyer hayatınızda ki düzensizlik yaşanan maddi sıkıntılar ödeme zorlukları bugünden itibaren düzelmeye başlayacak. Bu süreçte önemli bir iş teklifi alabilir ya da bulunduğunuz yerde önemli bir terfi alabilirsiniz. Ortaklıkları olan Aslan’lar yollarını ayırarak kendi işlerini kurabilirler. Yakın çevrenizle ilgili konularda radikal kararlar alarak kimilerini tamamen yaşamınızdan çıkaracağınız gibi kimilerine de sizin belirlediğiniz sınırlar doğrultusunda yer verebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım, yaşamımda yeniliklere yer açmak için gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

Günün Kristali: Kuvars
Günün Rengi: Yeşil


Başak Burcu Yorumu
İş hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmelerle yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kazançlı ortaklıklar yapabilirsiniz. Hayatınızı kendi istediğiniz doğrultuda yaşamaya başlamanın keyfi kariyer hayatınızda hızla ilerleyerek maddi şartlarınızı da bir hayli yükseltmenizi sağlayacak. Akşama doğru ise özel yaşamınız da sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir ve kendinizi bir anda nikah masasında bulabilirsiniz. Evli olan Başak’lar ise çocuklar la ilgili problemler yaşayabilirler özellikle de yetişkin çocukları olanlarınız, Onların sizler üzerinde ki tahakkümlerinin son bulması ve sizin istediğiniz doğrultuda gelişen ilişkilerin rahatsızlığı ile hak etmediğiniz üzücü davranışları ile karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Pembe kuvars
Günün Rengi: Yeşil


Terazi Burcu Yorumu
Bugün düşünmeden ani kararlar vermemelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Ailenize mensup yakınlarınızdan tepkiler alabilir ve bunu anlamakta zorluk çekebilir ya da tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haberde olabilir. Duygularınız sizi bir yöne çekerken yaşanmışlıklar mantığınızı farklı yönde çalıştırabilir…

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum zorlandığım değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Oniks
Günün Rengi: Siyah


Akrep Burcu Yorumu
Bugün; Zekanızı beceri ve tecrübenizi ortaya koymalı şans size gülmüşken değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bu süreçte terfi alabilir istediğiniz imkanlarla yeni bir işe başlangıç yapabilirsiniz. Başarılı olmak için gerekli donanıma sahipsiniz yeter ki duygusal yaşamınızda ki çalkantıların iş hayatınıza yansımasına izin vermeyin. İş hayatınızda güven ve takdir toplayacak başarılı girişimlerinizle adınızdan sıkça söz ettireceksiniz. Evli Akrep’ler bu dönemde eşinizle gerginlikler yaşanabilir size olan ilgisizliğine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Akrep’ler ise mesai arkadaşlarınızdan birinin yoğun ve beklenmedik ilgisi ile karşılaşabilir kendinizi bir anda tutkulu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Aşkın gücü ruhumu geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyor. Aşk’ın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik huzur ve sağlıkla yaşıyorum.

Günün Kristali: Ay taşı
Günün rengi: Yeşil


Yay Burcu Yorumu
Gökyüzü işinizle ilgili konularda yeni fikir ve önerilere açık olmanız yapıcı eleştirilere tepki vermeden hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Yeni insanlar yeni fikirler iş hayatınızda başarıya ulaşmanız için bir çok kapıyı aralamanıza neden olacaktır. Kamu sektöründe olan Yay’lar beklediğiniz terfi ya da görev değişikliği olumlu yönde bu süreçte gerçekleşebilir. Yaratıcı yönünüzün ön plana Çıktığı bu süreçte kariyer hayatınızda hızlı ve istikrarlı bir başarının içinde olabilirsiniz. Beklediğiniz bir terfi yada başvurudan olumlu sonuç alabilir güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği olmayan Yay’lar ise aşk hayatınızda duygusal bir yakınlaşma aşka dönüşebilir….

Günün Olumlaması: Eğriyi doğruyla sahteyi gerçekle öfkeyi sevgiyle yendim ve fark ettim’ ki öğrenip geliştikçe hiçliğin muhteşemliğine idrak ettim. Bana sunulmuş hayatın kıymetini anladım ve üzerime düşen sorumlulukları sevgiyle kabul ettim. Kendimi yenebilmenin ve geliştirebilmenin şükrü ile günü bütünün hayrına en güzel hali ile değerlendirmeye niyet ettim.

Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Yeşil


Oğlak Burcu Yorumu
Bugün kendi işinin sahibi Oğlak’lar cazip ortaklık tekliflerini de iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Aşk hayatınız önem kazanıyor. Uzun zamandır yalnızsanız yaşamınızı renklendirecek o özel insanla katılacağınız bir davet ya da organizasyon da tanışabilirsiniz. Yine bu dönemde dostlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Özellikle evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Oğlak’lar bir çok zorluğu onların desteği ile aşarak ardınızda bırakacak yeni başlangıçlara yüksek bir enerji ile yol alacaksınız…

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım, yaşamımda yeniliklere yer açmak için gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: Yeşil


Kova Burcu Yorumu
Başkalarının etkisi altında kalabileceğiniz bu süreçte ailenizle ilişkilerinizde yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir ilerleyen zamanlarda bunun zararları deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda ise sağlıklı kararla almakta zorlanabilirsiniz. Sakin olmalı ve işinizle ilgili konuları tek taraflı değerlendirmekten uzak durmalısınız. Bunu başardığınızda isteklerinizi gerçekleştirmeniz için destek göreceğinizden emin olun. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabul edin yaşadıklarınız ve sahip olduğunuz özellikleriniz de dahil olmak üzere. Özel yaşamınızda ise bir takım şeylerin idrakine vararak ilişkiniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor hem kendime hem de sevdiklerime katkıda bulunuyorum.

Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Yeşil


Balık Burcu Yorumu
Bugüne kadar üzerinizde hakimiyet kuran herkese karşı galip geleceğiniz dengeleri değiştireceğiniz haklarınıza sahip çıkacağınız bir süreçtesiniz. Daha önce var olan şartlarınızdan çok daha iyi şartlarla karşılaşacak ve deneyimlerinizi sonuna kadar kullanarak kendiniz için en iyi ve doğru kararları alarak uygulayacaksınız. Duygularınız kararlarınız istekleriniz daha önce olmadığı kadar netleşecek ve cesur adımlar atacaksınız. Sizinle aynı değerlerde buluşan fikir ve görüşlerinize önem veren insanlardan alacağınız destek ve iş birlikleri yaşamınız da yep yeni bir dönemin müjdecisi adeta. Özel yaşamınızda ise sürüncemede kalan bir ilişkinin bağlarını tamamen kendi isteğinizle koparak özgürlüğünüze kavuşacaksınız.

Günün Olumlaması: Aklımı ilimle yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim, Düşünüyor üretiyor kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek maddi manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor haksızlık yapmıyor haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor yaşamımda severek yer veriyorum.

Günün Kristali: Yeşim
Günün Rengi: Fıstık yeşili


Saat: 03:12

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.