Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   9 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/170987-9-kasim-2015-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html)

Esz 09.11.2015 01:49

9 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları
 
9 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

9 Kasım 2015, 9 Kasım 2015 Pazartesi, Günlük Burç Yorumları, Kasım 2015 Günlük Burç Yorumları, Burçlar 2015, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu, Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu

Koç Burcu
Bugün parasal değerlerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. İçinizdeki kuşkular yüzünden yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz. Güven kelimesine gün içinde herşeyden çok ihtiyacınız var. İş hayatınızla ilgili gelişmeleri takip ederken, başarınızı garantileyerek ilerlemenizde fayda var. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz.

Boğa Burcu
Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz. Düşündüklerinizin anında gerçekleşmesini isterken, gergin ve sinirli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

İkizler Burcu
Ay, içsel düşüncelerinizi olumlu etkilerken; girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

Yengeç Burcu
Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

Aslan Burcu
Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz, sizin değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir.

Başak Burcu
Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. İş birliği içinde olacağı dostlarınız ile sohbet konuları geliştireceksiniz.. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla birlikte olabileceksiniz. Parasal gelişmeleriniz olumlu bir şekilde takip ediyorsunuz.

Terazi Burcu
Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için, bütçe dengenizi bozacaksınız. İsteklerinizde bir aşırılık gözleniyor. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyor ve ilişkilerinizi ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, olumlu bir gün.

Akrep Burcu
Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız Duygusallığınızı en iyi şekilde ortaya koyan ender kişilerdensiniz . Bugün, olaylara ılımlı yaklaşmalısınız.

Yay Burcu
Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler.

Oğlak Burcu
Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, sizden farklı düşünceleri, sizde motivasyon işbirliği yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

Kova Burcu
Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Ailenizin özellikle annenizin gündem kazanacağı, sizi mutlu eden olaylar ortaya çıkacaktır. Güçlü bağların pekişeceği bir gün. Tartışmalardan uzak kalmalısınız.

Balık Burcu
Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz..Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Yaşam kalitenizde bazı bocalamalar yaşayacak, eski şartlarınızı gözden geçirmek için gerekli atılımları sağlayacaksınız.

YeşiL6 09.11.2015 09:46

Cevap: 9 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları
 
benlik birşey yok :D


Saat: 01:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.