Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   10 Kasım 2015 Salı Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/170993-10-kasim-2015-sali-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 09.11.2015 09:49

10 Kasım 2015 Salı Günlük Burç Yorumları
 
10 Kasım 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

10 Kasım 2015, 10 Kasım 2015 Salı, Günlük Burç Yorumları, Kasım 2015 Günlük Burç Yorumları, Burçlar 2015, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu, Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu

Koç Burcu
Hadi bakalım, bu kadar stresten sonra daha ne yapacaksınız ?E hayat stressiz olmuyor işte.Koç olanlar da bazen böyle günler geçirebiliyor.Umulmadık bir şeylerle karşılaşmak size iyi gelmiyor .Bu arada sağlık ile ilgili problem yaşamamak için, yediklerimize dikkat etme zamanı.Akraba ya da dostlardan biri sizi arayacak ve kafanızı biraz karıştıracak gibi.

Boğa Burcu
Boğa burcu insanlarının akılları bir karış havada.Onlara saçma gelen ama bir çokkişinin normal karşıladığı şeylere kızgınlar.Bugün kızgınlıkları had safhaya ulaşacak ve kavga edecekler.Boğa burçlarının canları yine olmadık şeyler çekebilir, o yüzden de evdekilerle tartışabilirler. Ummadıkları bir yerden gelecek para ile rahatlayacaklar.

İkizler Burcu
İkizler karışık bir iş ile uğraşacaklar. Uzak ya da yakın akrabalardan biri için bazı girişimlerde bulunup yardımcı olacaklar. Ama karşı tarafı pek de memnun edemeyecekler.İkizlerin enerjisi bugün kendilerine yetmeyecek gibi.O yüzden biraz stres yaşayabilirler.İkizlerin bir iki işinde pürüz çıkacak ama üstesinden gelmeyi başaracaklar.

Yengeç Burcu
Yengeç burçlarının atılım günü.Uzun zamandır kendilerine yapılanların hıncını bugün alacaklar.Neden bu kadar sinirli olduklarını kendileri de anlamış değiller.Yengeçlerin duygusallıkları had safhada. Herkesin kendilerine karşı olduğunu düşünüyorlar.Sağlık ile ilgili bir sorun yaşayabilirsiniz.Bu arada para ile ilgili işlere girişmeyin.Çünkü bugün pek başarılı olamayacak gibisiniz.

Aslan Burcu
Aslan canhıraş şekilde çalışacak bugün.Aslında uzun zamandır kafalarında toparlamaya çalıştıkları işlere adım atıyorlar desek, yalan olmaz.Aslan burçlarının enerjilerine yetişmenin imkanı yok. Yine 5 işi birden yürütecekler ve bu işlerle başa çıkamayanlar ise strese girebilecekler.Resmi bir işiniz bugün hallolabilir.

Başak Burcu
Çevresinde akrabaları olan bir Başak burcu iseniz, bugün onlar tarafından kırılabilirsiniz.Sizi çok sevmelerine rağmen, kalbinizi kıracaklar.Başak burcu insanlarının biraz daha kendileri, ile kalmaları gerekli. Eğer kendiniz ile kalmayı başaramazsanız,sıkıntı yaşayacaksınız.Az ile yetinme konusunda da bundan sonraki günlerde dikkatli olmalısınız.

Terazi Burcu
Bugün işler tıkırında. Akıllar yerinde ve iyi işler yapmak için, iyi bir gün.Terazilerin ılımlı tavrı ile birleşen duygular açığa çıkacak.Terazi burçları akıllarının tutulmasını aşk ile yaşayacaklar.Ama dikkat etmeleri gereken bir şey var, ılımlı duygularınız ile oynamak isteyenler var ve bu sizi mutsuz edebilir.Terazilerin dikkatlerini toplamaları lazım.

Akrep Burcu
Evinizden başka bir yerde çok zaman geçireceksiniz. Bu gezinti hali size fazla iyi gelmeyecek.Yorgun ve stresli hissedeceksiniz.Ama şunu unutmamak lazım ki, Akrepburçları bir yandan da aşkın peşinde koşuyorlar.Bunu yaparken de, akılları çok karışıyor.Fakat mutluluğa az kaldı.

Yay Burcu
Yay burcunun stres azaltan tarafı bugün herkese iyi gelecek. Herkese iyi geleceksiniz ama kendiniz ile ilgili stres yaşıyorsunuz.Gerçeklerle yüzleşmek için bundan daha iyi bir gün olamazdı.Yay burçlarının akıllarını kullanacakları bir gün. Para kazanma konusunda şanslılar.Ama bu şansı, başkalarının eline vermemeye dikkat edin, paranızın kıymetini bilin.

Oğlak Burcu
Arkadaşlarınızdan biri ile kırgınlık yaşamıştınız. Bugün sizden özür dileme gelebilir. Ona karşı sert bir tavır takınmayın.Müsaade edin,fırsat verin. İşleriniz ile ilgili gelişmeler devam ediyor ama siz bu işten çok da memnun değilsiniz. Canınızı sıkan bir şeyler var ve sizin aklınızı karıştırıyor. Hiçbir şeye fazladan para harcamak istemiyorsunuz.

Kova Burcu
Kafanız karışık.Bu kadar tersliğin bir arada yürümesi, dengenizi harap etmiş durumda. Ama korkmayın ve üzülmeyin. Bu dengesizlik sizin suçunuz değil.Kovalar eski bir dost ile bir şekilde haberleşecekler ve bu onları çok rahatlatacağa benziyor.Fakat unutmamak gerekir ki, kovaların bu durumları aslında geçici. İyi günler gelecek.

Balık Burcu
Balıklar, mutlu bir gün için hazırlanırken kafalarınızı karıştıran bir olaylar zincirinin içine düşebilirsiniz.Sizin hiç üzülmeyeceğiniz bir konu var ama bu sefer o bile size üzücü gelecek. Sizi ayağa kaldırmak isteyen birileri, hayatınızın en güzel gününü sizin için daha da şenlendirecekler.Parasal anlamda rahatlayacağınız bir gün.


Saat: 00:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.