Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   2016 Yılı Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/173984-2016-yili-burc-yorumlari.html)

EbruLi 02.01.2016 17:21

2016 Yılı Burç Yorumları
 
2016 Yılı Burç Yorumları


2016 yılında öncelikle disiplin ve sorumluluk gezegeni olarak bilinen Satürn yıl boyunca yay burcunda olacak. Bu durum 2017 yılının sonuna kadar devam edecek. Yay burcu, inançlar, din, maneviyat, felsefeler, yüksek öğrenim, hukuksal konular, ibadethaneler, uluslararası ilişkiler, deniz ve hava yolu ulaşımını temsil ettiği konulardır. Satürn bizi bu konulardaki eksikliklerimizle yüzleştirecek. Bunlar yaşanırken bazı problemlerle karşılaşılacak.
2016 yılı içerisinde değişken burçlardaki gezegen hareketleri yoğunlaşacak. Jüpiter 9 Eylül’e kadar Başak burcunda ilerleyecek 9 Eylül’den sonra ise Terazi burcuna geçecek. Jüpiter Başak burcunda çok güçlü değildir. Ancak Jüpiter başak burcu ile temsil edilen konulara ve Başak burçlarına daha fazla imkan verecek. Özellikle iş, çalışma, hizmet, sağlık, eğitim konularında büyüme ve gelişme konuları ile karşılaşılacak. Başak burcu çalışmayı talep eden bir burçtur.
Yıl içerisinde Balık burcunda ilerleyen Neptün yine bir değişken burç olarak etkisi altına alacak bizleri. Balık burcundaki Neptün oldukça güçlüdür. Bu da büyük hayallere neden olacaktır.
2016 yılı Koç burcu için kariyer hayatını ileriye taşıyacağı bir yıl olacak. Kariyer alanındaki değişim yeni iş olanakları ile gerçekleşebileceği gibi, var olan işinizde farklı sorumluluklarla gerçekleşebilir.
Boğa burçları için 2016 yılı aşkla dolu bir sene olacak. 2016 yılında karşınıza çıkacak aşklar, öncekilerden farklı olarak sizi geliştirecek ve değiştirecek. Bir çok Boğa burcu bu yıl evlilik kararı alabilir.
Jüpiter bu yıl İkizler burçlarına aile konularında destek olacak. Ev sahibi olmak ya da aile kurmak gibi konular 2016 yılının gündemini oluşturacak. Daha konforlu bir eve taşınabilirsiniz.
2016 yılı, iş ve kariyer anlamında bir çok şansı ayağınıza getiriyor! Başarılarınızla konuşulacak ve bu yıl insanlar arasında fark edileceksiniz.
Aslanlar 2016 yılında parasal açıdan olumlu etkiler altında olacak. 2016 yılında taşınır taşınmaz mal sahibi olmak için bir çok imkânla karşılaşacaksınız.
Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter’in burcunuzda olması sebebiyle hayatınızın belki de en güzel yıllarından birini yaşayacaksınız.
2016 yılında Teraziler yer değişimi ve taşınma gibi konularla karşılaşabilirler. Yıl boyunca içe dönecek ve kendinizi keşfetmeye çalışacaksınız.
Akrepler 2016 yılında bol bol sosyalleşecek ve bununla birlikte çevrelerinden güzel destekler alarak ilerleyecekler. İş ve kariyer hayatında başarıları yine sosyal çevrelerinde tanıdıkları insanlar sayesinde olacak.


Saat: 21:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.