Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   7 Ocak 2016 PerşembeGünlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/174236-7-ocak-2016-persembegunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 06.01.2016 08:14

7 Ocak 2016 PerşembeGünlük Burç Yorumları
 
7 Ocak 2016 PerşembeGünlük Burç Yorumları

7 Ocak Perşembe 2016 Günlük Burç Yorumları, 7 Ocak Perşembe Günlük Burç Yorumları, ocak ayı burç yorumları 2016, 7 Ocak Günlük Burç Yorumları, koç. boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Koç

Bugün, sezgisel yetenekleriniz ve algılama gücünüz çok yüksek.Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz. Uzak yollarla ilgili, temel beklentileriniz.gündeme gelebilir ve beklediğiniz kavuşmaları yaşayabilirsiniz. Kişisel eğitiminiz için gerekli bağlantıları kurmalısınız. Çünkü, iyi niyetli davranışlarınız size başarı getirecek.

Boğa


Çevrenizde ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Duygusal anlamda güzel dostluklar ve işbirlikleri gündeme gelecek. Aniden gelişen ve sizi sinirlendirebilecek olaylara karşı tepkilerinizi göstermeden önce, biraz beklemeyi yeğlemelisiniz. Sanatla ilgili aktivitelerin bulunduğu ortamlarda bulunacaksınız.

İkizler

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz.. Ay, tepe evinizi etkiliyor. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.Bağırsak problemleriniz olabilir.

Yengeç

İsteklerinizde artış var.Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz. Bugün, uzaklara gitme gibi hislere kapılabilirsiniz. Düşüncelerinizde değişim oluyor ve bazen siz bile, bu değişime hayret ediyorsunuz. Geçmişte tepki verdiğiniz konulara, artık duyarsız olacaksınız.

Aslan

Aşk yaşantınızla ilgili değişim içindesiniz Çevrenizin kalabalık olmasından dolayı bazı kararlarınızı alırken coşkulu davranabilirsiniz. Çocukları olan Aslanlar için, güzel bir gün ve onlarla ilginç aktiviteler ve duygular paylaşacaklar. İlişkilerinizi sorgulamaktan hoşlanıyorsunuz. Ani para fırsatları doğacak, değerlendirmelisiniz.

Başak

İkili ilişkilerinizde karşı tarafın size olan ani ve duygusal hareketleri karşısında şaşkınlık geçirebilir veya onun size olan davranış biçimini yargılayabilirsiniz. Bugün, özgürlüğünüz ön planda olacak ve partnerinizle aranızda, bazı istenmeyen pürüzler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili bir yer değiştirme ve yenilenme olayı olabilir.

Terazi

Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız.Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Kendi içinizde çözmeniz gereken problemleri asgariye indirmeye çalışmalısınız.

Akrep

Bugün, duygusal konularda kendiniz değişik sürprizlere hazırlayın. Yeni tanışacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Çocukları olanlar, onlarla sanatsal ağırlıklı paylaşımlara ve eğlenceli ortamlara girecekler. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz. Çok istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Yay

Çekiciliğiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Venüs, sizi son derece ilginç kılarken, karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. Bugün, aile içi ortamlarda bulunmak ve sevdiklerinizle baş başa güzel bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Ailenizin farklı düşüncelerini, çok fazla kafanıza takmayacak ve politik olmayı başaracaksınız.

Oğlak

Her zaman, maddi kaygılardan uzak yaşamayı yeğleyen bir yapınız olduğunu biliyorsunuz. Bugün, sezgilerinizden yola çıkacak ve çevrenizle sıcak ilişkiler içinde olacaksınız. İşinizle ilgili açılımlar sağlamak için gerekli motivasyona sahipsiniz.Yeni tanışacağınız kişilerden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz. Enerjinizi yüksek tutmalısınız.

Kova

Sıra dışı düşünceler içinde hareket etmekten hoşlanıyorsunuz ve bugün, parasal konularda ilginç fikirlerle ortaya çıkacaksınız. Başlangıç yapacağınız işlerin öncelikle size kazandıracağı avantajlarını düşünmeli ve kararınızı sonradan vermelisiniz. Kişisel olaylarınız adına yapacağınız yollardan karlı çıkacaksınız. Sabırlı olmayı bilmelisiniz.

Balık

Bugün paylaşım içindesiniz ve yardım etme duygularınız çok yoğun. İşinle ilgili keskin görüşlere sahipsiniz ve bulunduğunuz ortamlarda, güçlü fikirlerinizle çevrenizi etkiniz altına alacaksınız. Yalnız sözcüklerden kolay etkileniyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yapacağınız atılımların temelinde özgür çalışma isteği yatıyor.

-X- 06.01.2016 08:15

Cevap: 7 Ocak 2016 PerşembeGünlük Burç Yorumları
 
Aslan

Ani para fırsatları doğacak, değerlendirmelisiniz.

Gerisi çok da umrumda değil :hhhz:


Saat: 15:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.