Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   10 Haziran 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/181580-10-haziran-2016-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 09.06.2016 13:45

10 Haziran 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları
 
10 Haziran 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

10 Haziran 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları, 10 Haziran 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları, Günlük burçlar

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


KOÇ BURCU
Aşk hayatınız da güzel günler sizin için yaklaşıyor. Duygusal hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. İş hayatınızda bazı gelişmeler olması mümkün gibi görünüyor bu gelişmeler sizi yakından ilgilendiriyor siz bu gelişmelerden olumlu bir şekilde payınıza düşenleri alacaksınız. Maddi olarak gelirleriniz değerlendireceğiniz bir güne giriyorsunuz. Kendinizi gün içinde birden fazla duyguyu yaşarken bulabilirsiniz.


BOĞA BURCU
Bu aralar aşk konusunda biraz kafanız karışık partnerinizle ilgili aldığını duyumları kulak arkası ediyorsunuz ancak içinizde sizin de bir şüphe barınıyor. Hedefleriniz var ve bunlar için daha fazla çalışmanız gerektiğinizin farkındasınız. Bir yakınınıza alacağınız bir hediye sizi biraz aşacak bu durumu gözden geçiriyorsunuz çünkü sizi zorlayacak bir miktar.



İKİZLER BURCU
Aşk hayatınızda ne istiyorsunuz öncelikle bunu düşünmelisiniz ve bu doğrultuda hareket etmelisiniz. İş hayatınızda sizi de etkileyen bazı sorunları çözmek sizi oldukça mutlu edecek. Sevdikleriniz sizin için fazlaca fedakarlık yapıyor ve siz bunu görmezden geliyorsunuz, unuttuğunuz bir şey var ki hayatta her zaman bir şeylerin karşılığı vardır.


YENGEÇ BURCU
Aşk konusunda kendinizi bazen haksızlığa uğramış hissediyorsunuz bu durum canınızı sıkıyor ve siz, buna rağmen ilişkinize devam ediyorsunuz çünkü partnerinizi seviyorsunuz. İşinizle ilgili verimli görüşmeler geçirebilirsiniz ve kendinize olan güveninizi artırmalısınız. Bu aralar ikili ilişkilere dikkat etmelisiniz bu sizin hayatınızı ciddi anlamda etkiliyor.



ASLAN BURCU
Kendinizi karşı koyamadığınız bir aşka doğru hızla ilerlemiş buluyorsunuz. Bu durum size ne getirecek ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Bu aralar öğrenmeye oldukça heveslisiniz yeni şeyler öğrenmek için daha tempolu bir çalışma içine girebilirsiniz. Günlük yaşamınızda bazı sorunların üstesinden gelmeyi başarabiliyorsunuz ancak bu çözümler sürekli olmuyor. Aklınızda yeni şeyler alma fikri var ancak bunun için biraz birikim yapmalısınız.



BAŞAK BURCU
Bazı aceleci tavırlarınız ilişkinizi başlamadan bitirdi ve bu sizi hayli üzse de yapacak bir şeyiniz yok. Bir mesai arkadaşınız sizi ve çevrenizdekileri ciddi bir mesele üzerinde ikna etmeye çalışacak ancak siz hiçte oralı olmasanız da çoğunluğa uymak için bir süre sessiz kalcaksınız. Sizden uzak bir tanıdığınıza maddi anlamda destek oluyorsunuz dolayısıyla maddi anlamda yapmak istediğiniz şeylerin çoğunu yapamamaktasınız.


TERAZİ BURCU
Eski sevgilinizi unutma çabalarınız halen devam ediyor ancak bu konuda siz oldukça çabalı olsanız da bazen başarılı olamayacağınıza inanıyorsunuz. Hayatınızda yapacağınız bazı değişiklikler sizin istediğiniz yönde olmayacak. Hayatınızın kontrolünü sağlamak bu aralar sizi zorluyor. Çevrenizde ki bazı insanlar ve onların ilişkileri size sinir bozucu geliyor bunlar sizi etkilemese de sizin bunları görmeniz bile sizi rahatsız ediyor.



AKREP BURCU
Bazen doyumsuz oluyorsunuz sevgiliniz ve mutlu bir ilişkiniz var ancak aklınız hep sizin olmayanda. Hep aklınızda onunla olsaydı nasıl olurdu düşüncesi var. Kariyeriniz için sıkı çalışıyorsunuz hatta daha iyi bir yere gelebilmek için bir sınava girmenizde mümkün gibi görünüyor. Bu aralar elinize geçen paranın büyük kısmını harcıyor olmanız sizi kızdırıyor ancak bu elinizde olan bir durum değil.


YAY BURCU
Bu aralar hayli meşgulsünüz hatta bazı planlarınızı iptal bile edebilirsiniz. Bu şekilde meşgul olmak sizi yormuyor aksine hoşunuza bile gidiyor. İş hayatınızda kalıcı çözümler üretmek gibi amacınız var disiplinli çalışmayı seviyorsunuz. Kolay unutmayan bir kişiliğe sahipsiniz bunun sebep olduğu bir durum bu günlerde canınızı sıkabilir.


OĞLAK BURCU
Önünüzde ki, günlerde karşınıza duygularınızı söyleyebileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Birini düşünüyorsunuz ancak kafanızda bir o kadar karışık içinizden geleni yapmak istiyorsunuz fakat bunun sonuçlarına katlanmakta istemiyorsunuz. Maddi konular sizi hayli geriyor, ona ihtiyacınız var ancak onsuz da yaşamanın mümkün olacağı bir yerde yaşamak istiyorsunuz. Ailenize bu aralar zaman ayırmanız gerekebilir onların size ihtiyacı var.


KOVA BURCU
İşleriniz geçici olsa da size artık eski tadını vermiyor ve sizde bu durum karşısında tepki vermek isteseniz de tepkisiz kalıyorsunuz. Size kimsenin serzenişte bulunduğu yok ancak bazı arkadaşlarınızı arasanız hem sizin için hem de onlar için olumlu olacak. Maddi konularda temkinlisiniz biriktirmeyi seviyorsunuz.


BALIK BURCU
Sevgiliniz olgun ve ılımlı davranıyor ancak siz onun bu davranışına karşı aynı tepkiyi vermiyorsunuz. Bu da imajınızı olumsuz etkiliyor. Bazı çalışmalar kopuk olması sizin için olumlu sonuçlar bırakmıyor ve siz de bunun farkında olmanıza rağmen proje arkadaşlarınızın boş vermişliği sizi bu hale getiriyor. Yeni insanlar tanımayı seviyorsunuz ancak fazla acelecisiniz ve bunun zararını görmemek için kendinize ve insanlara zaman tanımalısınız.


Saat: 21:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.