Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   1 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/183603-1-agustos-2016-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 01.08.2016 10:18

1 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları
 
1 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

1 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, 1 Ağustos 2016 Pazartesi Burç Yorumları, 1 Ağustos 2016 Pazartesi Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 1 Ağustos 2016 Pazartesi Burç yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


KOÇ BURCU
Hayatınızdaki kişiler size mutluluk veriyor, mutlu olmanız da onların payı yüksek, Üstlerinizin koyduğu kuralları kabul etmek konusun da fazla aceleci davranıyorsunuz, biraz düşünmeli hatta bunun üzerine tartışmalısınız. Parasal konular da bu günlerde şansınız yaver gidiyor ve bazı görüşmelerinizin sonucunda maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Yeteneklisiniz ve bunu yerinde kullanmayı öğrenebilirseniz, bu sizin karınıza olacaktır.


BOĞA BURCU
Düşündüklerinizi yapmanın tam zamanı, fikirlerinizi hayat vermek için oldukça uygun zamanlardasınız. Gelecekte ki hayallerinize ulaşmak için bu sıralar attığınız adımlar oldukça önem arz ediyor, dikkatli ve kontrollü adımlar atmanızda fayda var. İlerleyen günlerde maddi anlam da işler yapabilirsiniz hatta bunun için küçük bir yolculuk yapacaksınız. Şu sıralar düşüncelerinize ters düşüyorsunuz davranışlarınız ve aslında yapmak istediklerin arasın da pek benzerlik yok, duygularınızı saklamamalınız.


İKİZLER BURCU
Bu sıralar işinizi hayli aksattınız hatta, onu tamamlayabilmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. Bu yardım şimdilik hayatınızı kurtaracak ancak bir daha böyle bir yardıma sahip olamayabilirsiniz. Bu sıralar aklınızı çok iyi çalıştırıyorsunuz ancak uygulama aşamasında bazı sıkıntılar yaşıyorsunuz. Yakın çevreniz düşüncelerinizi fazlasıyla etkilyor dikkatli hareket etmelisiniz herkes iyiliğinizi istemeyebilir.


YENGEÇ BURCU
Bu sıralar aşk hayatınız tam istediğiniz gibi gidiyor. Bu gün hoş sürprizler karşılaşabilirsiniz. İş hayatınız da tartışmalardan uzak durmaya çalışıyorsunuz ancak bulunduğunuz ortam ruh haliniz etkiliyor. Kısa sürede olsa mali durumunuzda iyileşmeler var ancak bu durum kısa süreli görünüyor. Bazı karşılaşmalar hayatınızı değiştirecek olumlu gelişmeler getirebilr.


ASLAN BURCU
Partnerinizle duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar yalnız kalmaya ve hayatınızı düşünmeye ihtiyacınız var. Uzakta olan bir yakınınız size küçük bir sürpriz yapabilir. İş hayatınızda gelişme kaydediyorsunuz bu sıralar beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirisiniz. Kararsız bir yapınızın olması geç davranmanıza neden oluyor. Bu huynuzdan vazgeçmeye çalışmalısınız.


BAŞAK BURCU
Partnerinize oldukça güveniyorsunuz, bu durum sizi rahat davranışlar sergilemenizi sağlıyor ancak karşı taraf sizden ilgi bekliyor hatta biraz da olsa onu kıskanmanızı istiyor. Bu sıralar işiniz le ilgili konularda durgunluk söz konusu ancak bu sizin elinizde olan bir durum değil dolayısıyla kendiniz üzmemelisiniz. Maddi olarak ihtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanıyorsunuz, daha dikkatli harcamalar yapmalısınız.


TERAZİ BURCU
Aşk hayatınız da ilgi odağı haline gelmek istiyorsunuz ancak partneriniz sizi şımartmaya her zaman vakit bulamayabilir. İş hayatınz da oldukça yoğun bir çalışama içine giriyorsunuz ancak bu çalışmadan anlınızın akıyla çıkmak yine sizin elinizde olan bir durum. Mali konularda ise doğru yatırımlar yapabilmek için biraz daha beklemenizde fayda var. Bu sıralar aklınza gelen her fikri uygulamamnız da fayda var.


AKREP BURCU
Aşk hayatınız da olumsuz yönde bir hareketlilik var partneriniz adeta sizden uzaklaşmak istiyor. Onu anlamalısınız belki de doğru kişiyle değilsinizdir. Bir menkul yatırım söz konusu ancak hala karar vermiş değilsiniz ve etraflıca düşünmeniz sizin için karlı olacaktır. Diyetlerinize bir yenisini eklemektense var olan diyetiniz yapıp kararlı davranıp kilo probleminizden kurtulmanı z mümkün.


YAY BURCU
Aşk hayatınız da düzelmeler söz konusu partnerinizle bir araya gelip zamanın tadını çıkaracaksınız. Bu sıralar işinizi severek yaptığınız için olumlu farklı fikirler üretmekte zorlanmıyorsunuz. İşinizle ilgili terfiler almanı da mümkün gibi görünüyor. Ticari konular da pek hayrınıza sonuçlanamayacak şeyler olabilir, bazen isteseniz de dikkatli davranamıyorsunuz.


OĞLAK BURCU
Aşk hayatınız da yanlış anlaşılmalardan kaynaklı olumsuzluklar söz konusu bunlar gelip geçici ancak uzun vadede yıpranmamak için isteklerinizi yada düşüncelerinizi doğrudan söylemelisiniz. İş hayatınız da ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda ki problemleriniz ise yakın zamanda çözümlenecek.


KOVA BURCU
Geçmişte ki deneyimlerinizden yola çıkarak şimdiki hayatınızı değerlendiriyorsunuz ancak bu her zaman işe yaramayabilir. İş hayatınızda ki bazı gelişmeler sizin için olumlu sonuçlar doğurabilir. Terfilere hazırlıklı olun, Bu sıralar kendinizi ihmal ediyorsunuz unutmayın zaman geçiyor ve kendinizle kalan yine sizsiniz kendinize dikkat etmelisiniz.


BALIK BURCU
Bu gün partnerinizle aranızda geçmişte yaptığınız bir hata sebebiyle bazı problemler yaşayabilirsiniz. İşiniz oldukça yoğun ve iş yükünüz de bir hayli yüksek birilerinden yardım alma zamanı geliyor da geçiyor bile, Maddi olarak yine bir dar boğazdan geçiyorsunuz harcamalarınızı ayarlamakta çok zorlanıyorsunuz. Bu sıralar bir tatile çıkmaya hatta sakın bir ortamda kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var.



Saat: 07:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.