Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   10 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/185884-10-eylul-2016-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 09.09.2016 10:32

10 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
10 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

10 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Günlük Burç Yorumları, 10 Eylül 2016 Cumartesş Günlük Burç Yorumları, 10 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


KOÇ BURCU
Aşk yaşamınızdaki hareketlilik sizi genel olarak yorsa da siz bundan son derece memnunsunuz ancak sosyal hayatınızda ise azda olsa geri kalıyorsunuz. Hafta sonu yarım kalmış işlerinizi toparlayacaksınız bu sizi ruhen rahatlatacak. Bazı ilişkilerinizin çok sağlam olduğuna dair düşünceleriniz var ancak bazı şeyleri fark edeceksiniz ve bu sizin moralinizi bozacak.



BOĞA BURCU
Bu aralar size monoton gelen şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, yeni başlangıçlar yapmak belki de sizi b daha da rahatlatacak, denemekte fayda var. Girişimcilik duygularınız kabarıyor ancak içinizdeki çatlak sesleri sonlandırmalı ve daha cesaretli davranmalısınız. Farklı fikirlere yer vermek sizin ufkunuzu açar.



İKİZLER BURCU
Yeni başlangıçlar için çokta geç sayılmaz. Karamsarlığı bir tarafa bırakmalı ve yeni şeyler için kendinizi hazırlamalısınız. Zira içinizde bulunduğunuz durumdan ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yoğun ve tempolu işler içine girebilirsiniz bundan kazanım sağlamak istiyorsanız biraz daha azimli çalışmalısınız.



YENGEÇ BURCU
Ön yargılı davranışlarınızdan arınmalı ve karşınızdakine konuşma hakkı tanıdıktan sonra konuşmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Akılcı kararlar vermeni halinde göreceksiniz ki birçok sorununuz yüzeysel. Zamansız harcamalar yapıyorsunuz bunun zararını uzun vadede göreceksiniz. Bu aralar sevindirici haberlere hazırlıklı olun.



ASLAN BURCU
Kendinizi aşka hazır hissetmiyorsunuz belki de zamanı geldi anacak doğru kişi tanımızı bekleyerek bulamazsınız. Kendinizi geliştirme konusunda oldukça cesaretlisiniz ve bunun karşılığını yakın zamanda alacaksınız. İnsanlara değer veriyorsunuz ve bunun karşılığını alıyorsunuz da ancak bazı ilişkilerinizde daha mesafeli olmalısınız.



BAŞAK BURCU
Bu aralar fazla eleştiri aldığınızı düşünüyorsunuz ancak yine de canınızı sıkmayın eleştiri sizi olgunlaştırır. Bazı dönemsel sıkıntılarınız sona erecek, zaten sizde bunu sorun etmiyordunuz. Para konularında ayrıntı deyip, yeterince önemsemediğiniz konuları bugünlerde ciddiye almanız gerekebilir. Ekonominizi daha sağlam temellere oturtma niyetinizde biraz iyimserce beklentiler içindesiniz.



TERAZİ BURCU
İş hayatınızda sizi sıkıntıya sokan bazı şeylerin gelip geçici olduğunu unutmayın. Yine de canınızı bazı şeyler çok sıksa da tatilinizi bunları düşünerek geçirmemelisiniz. Cesaret etmeniz gereken bir dönemdesiniz, cesaret etmeli ve artık değişim yapmalısınız. Para idaresi konusunda oldukça yeteneklisiniz ancak idarelerinizi akıllıca yatırımlarla katlamalısınız.


AKREP BURCU
Bu aralar kendinizi yenilik arayışı içinde bulabilirsiniz. Hatta ara sıra kendinize ben ne yapıyorum dediğiniz bile oluyordur. Bunu herkes yapıyor ve düşünmek sizin temkinli kararlar almanızı sağlar. Para konulu birtakım görüşmelerde olası gerginlikler, size çok haklı alınganlıklar yaşatabilir. Savrukluğunuzu hiç olmazsa belli dönemlerde dizginleyebilmelisiniz.



YAY BURCU
Geçmişi duygularınızı karşılıklı olarak sorguluyorsunuz ve sadakat arıyorsunuz tüm bunları yaparken ilişkinize zarar veriyorsunuz. Anı yaşamayı ve bazı konuları geçmişte bırakmalısınız. İş hayatınızda sonunda istediğiniz projenin getirisini elde ettiniz bunun için kendinizi ödüllendirmelisiniz. Yakın dostlarınızla ve aile ortamınıza bu aralar çokça zaman ayırabileceksiniz böylece iş yükünüzü kısa bir sürede olsa unutacaksınız.



OĞLAK BURCU
Yaşamak istediğiniz ilişkinin çevresinde bazı engeller var ancak ilişkinize inanıp hareket ederseniz kazanan siz olacaksınız. Maddi konulardaki belirsizlikleriniz bu sıralar değişimlere açık. Yeni açılımlara yöneleceğiniz oluşumlar söz konusu. Önemli bir satış işinden haberdar edilmemek sizde belli bir gerginlik yaratacak. Şu aralar eğlenceli zamanlar geçireceksiniz ailenizle zaman geçirmeyi unutmayın.



KOVA BURCU
Bu aralar aşk hayatınızdaki karamsarlıktan kurtulmak istiyorsanız içinizden gelen ses size bu konuda oldukça yardımcı olacaktır. Önümüzdeki günler içinde, sinirlerinizi zorlayan birtakım karmaşık ilişkiler içinden paralı çıkabilirsiniz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekiyor. Sağlam adımlarla yürüyorsunuz. Ailenize de zaman ayırmalısınız, onlar sizin ziyaretlerinizden hoşnut oluyorlar.



BALIK BURCU
Aşk hayatınızda ki karmaşa devam ediyor bunu tek başına halledemediğinizi gördünüz, bir arkadaşınızdan yardım almalısınız. Uzun süredir peşini bırakmadığınız bir parar mevzusunu sonunda yoluna sokacaksınız. Son günlerde giderleriniz gelirlerinizin üstünde. Bu açığı , elinize gececek beklenmedik bir para ile kısa süre için bile olsa kapatabilecdeksiniz. Çok fazla arkadaşınız var ancak dostunuz yok insanlara karşı bu aralar kuşkucusunuz, bu sizin zarar görmenizi az da olsa engelliyor.

Papatya 09.09.2016 10:40

Cevap: 10 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
Alıntı:

YAY BURCU
Geçmişi duygularınızı karşılıklı olarak sorguluyorsunuz ve sadakat arıyorsunuz tüm bunları yaparken ilişkinize zarar veriyorsunuz. Anı yaşamayı ve bazı konuları geçmişte bırakmalısınız. İş hayatınızda sonunda istediğiniz projenin getirisini elde ettiniz bunun için kendinizi ödüllendirmelisiniz. Yakın dostlarınızla ve aile ortamınıza bu aralar çokça zaman ayırabileceksiniz böylece iş yükünüzü kısa bir sürede olsa unutacaksınız.
Geçmişi sorguluyorum evet, yaşadıklarımı. Şöyle mi yapsaydım, bu neden böyle? Onu yapmasa mıydım sıkça sorduğum sorular arasında... Bu ara duygusal günümdeyim daha çok depresif. Tuttu sayılır. :(


Saat: 23:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.