Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   14 Kasım 2018 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/196993-14-kasim-2018-gunluk-burc-yorumlari.html)

Papatya 14.11.2018 10:44

14 Kasım 2018 Günlük Burç Yorumları
 
14 Kasım 2018 Günlük Burç Yorumları

yorum burç, 14 kasım burç yorumları, boğa burcu 14 kasım yorumu, terazi burcu 14 kasım yorumu, aslan burcu yorum

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Koç: İş ortamında gerginlikler, ortak hedefler konusunda çatışmalar olabilir. Ani kararlar almaktan kaçının. Fırsat eşitliği yaratmak uzun vadede işinize yarayacaktır.

Boğa: Ast üst ilişkileri, otoriter tutumlar gün boyu sizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde iş ve kariyer alanınızda telaş, huzursuzluk söz konusu olabilir. Zihni faal tutmak ve yaratıcı olmak önemli.

İkizler: Kültür çatışmalarına dayalı yanlış anlaşılmalar olabilir. Sürekli karşıt fikir önermeden önce anlatılanı anlamak önemli. Gün oldukça yoğun ve hareketli geçecektir.

Yengeç: Sağlık konuları gündem olabilir. Dolaşım ve tansiyon hassasiyetleri açığa çıkabilir. Duygularınız çok değişken, kafanız karışık, dedikodudan kaçınmakta fayda var.

Aslan: Gün boyu ani tartışmalar, son sözü söyleme ihtiyacı gerginliklere yol açabilir. Eş ya da partnerin sağlık konuları sizi meşgul edebilir. Nezaket ve dengeyi korumak önemli.

Başak: Yenilenme ihtiyacınız ani alışverişlere dönüşebilir. Günlük işlerinizde telaştan kaçının. Önemli işleri son dakikaya bırakmayın. Tansiyon sorunu varsa günü kısa molalarla geçirmek faydalı olur.

Terazi: Gün boyu yönsüzlük hakim. Aşırı hassaiyet ve kıskançlıktan kaçınmak önemli. Romantik beklentiler karşılanmayabilir. Başkaları için borçlanmaktan kaçının. Çocuklar, yaratıcılık ve aşk alanınız gün boyu hareketli.

Akrep: Finansal konularda hareketlilik yaşanabilir. Beklediğiniz satış işleri biraz değer kaybıyla gerçekleşebilir. Kıskançlıkla gelişen şüpheci davranışlarınız gün boyu gerginlik, huzursuzluk yaratabilir.

Yay: Akrabalarla ilgili ani olaylar gelişebilir. Beklenmedik yolculuklar söz konusu olabilir. Zihniniz gün boyu çok hareketli. İşlerinizi kestirme yollara sapmadan, telaşa kapılmadan, kuralına uygun yapın.

Oğlak: Gün boyu gerginlik, kendinden emin olamama, duyguların ve zihnin çatışması sizi yoracaktır. Finansal ve üretim konularında hassas davranmak önemli. Sağlığınıza dikkat edin.

Kova: Geçmişten gelen husumetler ani olaylara yol açabilir. Planlarda geçici aksamalar yaşanabilir. Sürekli karşıt fikirlerle değer çatışması yaratmaktan kaçınmak önemli.

Balık: Günü beklentiler üzerine kurgulamayın. Planlar ve realite uyuşmayabilir. Üzüntü ve strese sebep olan olaylar gelişebilir. Gün boyu sağlık hassasiyeti olası.


Saat: 03:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.