Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   Yengeç Burcunun Tüm Özellikleri (https://www.forumaski.com/astroloji/50091-yengec-burcunun-tum-ozellikleri.html)

Ela 31.08.2013 16:26

Yengeç Burcunun Tüm Özellikleri
 
Yengeç Burcunun Tüm Özellikleri


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Yengeç Burcunun Güçlü Yönleri:
- Sadık
- Güvenilir
- İlgili
- Uyumlu
- Duyarlı

Yengeç Burcunun Zayıf Yönleri:
- Huysuz
- Yapışkan
- Kendine Acıyan
- Hassas
- Bencil
Yengeç Burcu ve Bağımsızlık
Yengeç Burcu çelişkilerle dolu bir burçtur, bu yüzden konu bağımsızlığa geldiğinde, onlar bağımsız olabilirler de olamayabilirler de. Bir yandan da, yapılması gerekenleri yapabilmek için gerekli olan azim ve dürtüye sahipdirler, kendilerine yeterlidirler ve hayattaki maddesel, fiziksel şeyler için başkalarına güvenmeye ihtiyaç duymazlar. Diğer taraftan, duygusal destek ve yüreklendirme için insanlara bağlıdırlar. Kendini gerçekleştirmemiş bir Yengeç diğerlerinin sürekli desteğine ihtiyaç duyar ve pek bağımsız olamaz; ancak ‘gelişmiş’ ve duygusal sorunlarını düzgünce halletmiş bir Yengeç bağımsız bir insan olarak inanılmaz başarılı olur. Diğer insanlardan ilgi ve teselli beklerler ve küçük, yakın bir arkadaş grubuna veya aileye sahip olduklarında çok mutlu olurlar.
Yengeç Burcu ve Arkadaşlık
Onlara değer veren ve onları destekleyen kişilere son derece sadıktırlar, onlar burçların bakıcısıdırlar ve kişiyi uzun bir süre koruyup el üstünde tutarlar. Yengeçler hakkındaki en önemli şeylerden biri, diğerlerinin kendilerini iyi ve sevilen biri olarak hissetmesini sağlama yetenekleridir. Bunun nedeni, bunu kendileri için yapmak yerine, diğer insanlara yansıtmalarıdır. Bu olumlu bir döngüdür; çünkü diğerlerini ilgi gösterilen, istenen ve sevilen kişiler olarak hissettirmek karşılığında, onlar da başkalarını iyi hissettirmekten memnun olurlar. Diğer insanlar Yengeçlere güvenir ve inanırlar, her ne kadar onlar kendi derin duygularını nadiren ifade etseler de insanların problemlerini dinler ve onlara yardım ederler. Bir Yengeç ile derin duygusal düşüncelerini ve fikirlerini paylaşmak isteyen insanlar, onların gerçek derin duygularını nadiren ortaya çıkarmalarından dolayı, terazinin bir tarafına yüklenildiğini hissedebilirler. Bir Yengeç Burcu arkadaş genellikle ömür boyu sadık bir dosttur ve güvenilirdir.
Yengeç Burcu ve İş:
Yengeç Burcu insanı utangaçlık ve güvensizlik gibi duygusal sorunlarını bir kere çözdüğünde, çok güçlü bir karakter ortaya çıkar, neredeyse yapamayacakları hiçbir şey olmaz. İnanılmaz bir azimleri vardır ve inandıkları şey için mücadele ederler. Güçlü sezgileri, duyarlılıkları, gözlem yetenekleri ve zekâları ile üstlendikleri her şeyi başarırlar. Sezgisel, ruhsal yetenekleri ve ileri görüşlü yaratıcı zihinleri sayesinde mükemmel iş insanları ve yatırımcıdırlar, gelecekteki akımları öngörebilirler. Zenginliği kendilerine çekmekte üstlerine yoktur ve nereye yatırım yapılması gerektiğini iyi bilirler. Para ve finansal olarak iyi olmak Yengeç için çok önemlidir ve bu onların işteki gayretlerine yardım edebilir. Finansal güvenliğe ihtiyaç duyarlar ve kendilerini iyice enerjilerine odaklayıp, diğerlerinin duygularının kendilerini engellemesine izin vermezlerse, finansal hedeflerine ulaşmakta daha becerikli ve inanılmaz başarılı iş insanları olurlar.
Yengeç Burcu Mizacı:
Karmaşık, kırılgan, öngörülemeyen ve değişken doğaya sahiptirler. Sürekli desteğe ve cesaretlendirilmeye tüm burçlardan daha çok ihtiyaç duyarlar, Yengeçlerin istenmeye ihtiyaçları vardır. Tüm ihtiyaçları karşılandığında bile sinirli ve huysuz olabilirler. Gergin ve narin bir mizaçları vardır. Yengeçlerin aykırı doğaları mizaçlarına vahşi ruh hali ve olası sinir krizleri katar. Üzüldüklerinde kolayca gücenirler ve surat asarlar, uzun süre kendine acıma içinde boğulurlar.
Yengeç Burcunun Derinlikleri:
Yengeçlerin dışa açılmaları ve biriyle duygusal, yakın bir ilişki kurmaları zordur; çünkü duygusal ve psikolojik olarak dış dünyaya kapalıdırlar. Bu onların güven korkularından kaynaklanmaktadır, Yengeçler güvenmekte zorlanırlar, güvenleri zamanla oluşur. Bu, içlerinde öfke ve alınganlık oluşturmalarına neden olur, aykırı doğaları onları kötü etkiler ve hayata karşı olumsuz bir bakış açısına sahip olabilirler, hayatın çok zor ve acı verici olduğunu düşünürler. İyi deneyimler yaşamak varken bu talihsizliktir, insanlardan ve çevrelerindekilerden şüphelenirler ve karamsar bakış açılarından dolayı etraflarındaki birçok şeyi göremezler ve hayatı yaşamaya değer kılan güzel şeyleri, mutlu olmayı kaçırırlar. İnsanlara karşı olan güven eksikliklerine ek olarak, Yengeçler son derece hassastırlar ve kolay incinirler. Başkaları tarafından incinmekten çekinmeleri, bir savunma duvarı örmelerinin diğer nedenidir. Yengeç Burcu geçmişte yaşar. Geçmişte yaşananları kendilerine çok yakın tutarlar ve çoğu zaman geçmişte yaşarlar. Geçmişe duydukları özlemle hastalanarak zamanlarını harcamak yerine, aldırmamayı ve şimdiyi yaşamayı öğrenmeleri gerekmektedir. Yengeç, başa çıkması gereken çok fazla duygusal soruna sahiptir; ancak geniş utangaçlık ve güvensizlik engelinin bir kez üstesinden geldiğinde, neredeyse yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Güçlü sezgileri, duyarlılıkları, gözlem yetenekleri ve zekâları ile üstlendikleri her şeyde büyük bir başarı elde ederler. Yengeç hisleriyle yaşar, hisler ve duygular bu burç için ayırt edici bir özelliktir ve problemlerinin kökeni budur, insanoğlu duygusal olarak çok gelişmiş değildir ve bu Yengeç Burcunun onların sorunlarını yüklendiği noktadır. Onlar, tüm burçlardan daha fazla, güçlü duygularıyla başa çıkmak zorunda olan kişilerdir. Duyguları düzgünce kontrol edildiğinde, bu güçlü burcun başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Uyum, Yengeç için çok önemlidir ve onları mutlu eder. Herhangi bir çatışma büyük üzüntüye sebep olur. Yengeç derinliklerinde çok güçlü bir burçtur, doğru olduğunu düşündükleri şey için mücadele verme yeteneğine sahiptirler ve çok azimlidirler, kendi mutluluklarını sağlayabilirler, ihtiyaç duydukları esnekliğe sahiptirler ve duygularının kendilerinden daha önemli hale gelmesine izin vermezler. Değişime düşkün değildirler; fakat yapılması gerekeni yapabilecek yeteneğe sahiptirler, kolay inanan ya da tembel insanlar değildirler.
Kısaca Yengeç Burcu:
Yengeç; çelişkilerle dolu, gizemli bir burçtur. Güvenlik ve rahatlık istemelerine rağmen yeni maceralar ararlar. Diğerlerine yardım ederler ama bazen huysuz ve aldırmaz olabilirler. Yengeç, bir durgunluğun arkasına kolayca gizlenebilen, hareketli ve etkileyici bir kişiliğe sahiptir ve sakin görünür. Yengeç bu burcun yönetici hayvanıdır ve onlara çok iyi uyar, kabuklarından çıkıp dövüşebilirler; ancak aynı zamanda kabuklarına saklanabilir ya da okyanusun derinliklerine kaçabilirler. Son derece öngörülemezdirler. Her zaman kabuklarının arkasına gizlenmiş oldukları için, bir Yengeç ile beraberken görünenden fazlası hep vardır. Dünyadan esirgenmiş derin bir ruha ve sezgisel bir zihne sahiptirler. Yengeçler son derece duyarlıdırlar ve kolay incinirler, bu, başkaları tarafından incinmekten kaçınmak için bir savunma duvarı örmelerinin nedeni olabilir. İlgili insanlar oldukları için etraflarını insanlarla çevrelerler, bir süre sonra biri, farkında bile olmadan Yengeci incitebilir ya da üzebilir, bu durumda koruyucu kabuğu onu incinmekten korur. Karmaşık, kırılgan, öngörülemeyen ve değişken doğaları vardır, sürekli desteğe ve cesaretlendirilmeye tüm burçlardan daha çok ihtiyaç duyarlar, Yengeç Burcunun ihtiyaç duyulmaya ihtiyacı vardır. Yengeç ihtiyaç duyduğu desteği aldığında, bunun karşılığını vermek için üstün bir gayrete sahip olur. İncindiği zaman, sorunla yüzleşip onu çözmek yerine surat asma eğiliminde olur. Bu, ıstırabı ve acıyı gereksizce sürdürür. Yengeç çok sahiplenicidir; sadece nesneleri değil insanları da paylaşmaz. Eski arkadaşlarıyla ve zamanında kendisine yakın olmuş kişilerle her zaman bağlantıda olmak ister; çünkü bir arkadaşlığı sürdürmek yeni birine güvenmeyi öğrenmeye kalkışmaktan daha kolaydır. Bu şekilde olması, duygusal olarak onlar için daha kolaydır. Bir Yengeç ile arkadaş olursanız, uzun bir süre arkadaş olarak kalırsınız. Yengeç mükemmel annelik yapar, bu, anneliği temsil eden bir burçtur. Koşulsuz sevgiye ve hiçbir burçta olmadığı kadar şefkate sahiptirler. Çok sezgiseldirler. Dünyadaki psikologların çoğu Yengeç Burcudur. Harika bir hafızaları vardır, çok dikkatlidirler ve insanları çok iyi okurlar. Genellikle, insanların niyetlerinin iyi mi kötü mü olduğunu söyleyebilirler. Asla bir Yengeci dolandırmayın, sizin dürtülerinizi görebilirler. Yengeç, başa çıkması gereken çok fazla duygusal soruna sahiptir; ancak büyük utangaçlık ve güvensizlik engelinin bir kez üstesinden geldiğinde, neredeyse yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Güçlü sezgileri, duyarlılıkları, gözlem yetenekleri ve zekâları ile üstlendikleri her işte büyük bir başarı elde ederler.
Bir Yengeç Burcu Kadını ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Yengeç kadını, dış görünüşünün altında, derin duygular ve tutku barındıran oldukça şehvetli bir kadındır. Bunlara ulaşmak zaman, sabır ve hassasiyet gerektirecektir. Size hemen açılmasını ve bir ilişkiye atılmasını beklemeyin. İlk adımı o atmayacaktır ve size karşı istekli olmayacaktır, tüm işi siz yapmak zorundasınız. Onu kandırmaya çalışmayın; çünkü Yengeç kadını bir insanın dürtüleri ile çok uyumludur ve sizin içinizi görecektir. Güven tek ve en önemli şeydir Yengeç kadını için. Güvenini bir kez kötüye kullanırsanız, yaşamınıza devam etmeniz daha iyi olur. Sevgiye ve güvene ihtiyaç duyar. Yengeç Burcu kadını, bir kadının ayaklarını romantizm ile yerden kesmeyi seven erkek için mükemmel bir kadındır. Şehvetli, sevimli ve işvelidir, ilişkiniz gelişirken ikiniz nazik ve işveli bir dans ile birbirinize bağlanacaksınız. Eksiksiz ve güvenilir bir altyapı kurulduğu takdirde, ilişkinin zenginliği artacaktır. Nostaljik, kadınsı, şehvetli ve sabırlıdır; eğer ona her istediğini verebilecek bir kişiyseniz, Yengeç kadını ile bir ilişki sağlıklıdır ve yaşamaya değerdir ve bir ömür boyu sürebilir.
Bir Yengeç Burcu Erkeği ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Yengeç Burcu erkeği doğrudan sizinle bağlantılı olmayacaktır. Size dikkatlice ve yavaşça yaklaşacaktır. Oldukça romantik ve işveli olacaktır, size pek çok hediye alarak ve ilgi göstererek, sizi etkilemeye ve sizin kalbinizi kazanmaya çalışacaktır. Size hiçbir zaman bağlanmayacak olmasının sebebi, kişiliğinin derinliklerinde yatan güçlü bir reddedilme korkusuna sahip olmasıdır. Eğer bir Yengeç erkeği ile ilgileniyorsanız, muhtemelen ilk adımı sizin atmanız ve ona bir randevu teklif etmeniz gerekecektir. Kolayca âşık olur ve sizi tüm dünyası haline getirir. Bir kez “ona ait olduğunuzda”, size tutunacak, biraz kıskanç ve sahiplenici olacaktır. Bunun nedeni sizi başka bir erkeğe kaptıracağından endişe duymasıdır ve bu onun ruhunu ezer. Kendisi öyle olduğu için sizin sadık ve güvenilir olmanıza ihtiyaç duyar; Yengeç erkekleri, güçlü ve yakın bir ilişkide, tüm burçlar arasındaki en sadık kişilerdir. Romantizmi ve ayaklarının yerden kesilmesini seven hassas kadınlar için mükemmel âşıklar olurlar. Yengeç oldukça sevgi doludur ve sürekli el ele tutuşarak sevgisi gelişir, mevcut durumu özümsediğinde sürekli fiziksel temas kurar ve bunu hisleriyle deneyimler. Yengeç erkeği duygu yüklüdür. Göstermeyebilir ama sakin ve havalı bir dış görünüm sergilese de, aslında derin ve yoğun hislere sahiptir. Yengeç erkekleri kolayca kırılırlar; incinecekleri ve kalpleri kırılacağı için onlarla alay etmeyin, ama tekrar hatırlatalım, kırıldıklarının farkında olmayacaksınız. Söylediklerinizi incelemeyi ve çözmeyi denerken kendi kendine surat asacaktır. Yengeç erkekleri mükemmel koruyuculardır, parlak zırhlı şövalyeler gibidirler. Eğer size göz kulak olunmasından ve sizinle ilgilenilmesinden hoşlanan ve düşkünlüğü, bağlılığı seven bir kadınsanız, bu, romantik ve duygusal adam sizin için mükemmeldir.
Yengeç Burcu Nasıl Etkilenir:
Dolaysız olmalısınız; yoksa Yengeç olmayacaktır. Duygularınızı bilmelerine izin verin, bu, Yengeç ile bir ilişki başlatmanın ilk basamağıdır. Bu şekilde en büyük korkularından biri olan reddedilme riski ortadan kalkacaktır. Eğer kısa süreli bir deneme istiyorsanız, onlara karşı dürüst olun. Eğer ortada uzun süreli vaatler yoksa onların olduğunu düşünmelerine neden olmayın; çünkü duygusal açıdan hassas olan bu insanları incitirsiniz. Güven, en önemli unsurdur. Güvenlerini kazanın, yavaş yavaş size yaklaşacaklardır. Onları onaylayın ve övün ama dikkatli olun; çünkü bunu öylesine yaptığınızda bunu hissederler. Samimi olun. Yengeçlerden tavsiye isteyin, onlarla problemlerinizi paylaşın ( ama onlara sıkıntı vermeyin), insanlara yardım etmekten ve tavsiye vermekten keyif alırlar. Kültürü ve bolca deneyim yaşamayı severler. Tiyatroya ya da müzeye ve gösterişli, lüks bir restorana götürün onları. Yengeci bir ilişkiye zorlamayın ya da bir karar vermek zorunda bırakmayın. Sizden çekineceklerdir. Sabırlı olun, Yengeçleri etkilemenin anahtarıdır bu. Tensel bir ilişki kurun onlarla, samimi bir ilgiden hoşlanırlar. Çok tedbirlidirler ve zaman geçtikçe size yaklaşmaya başlarlar ve harika, tatmin edici bir ilişkiniz olur.


Saat: 01:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.