Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   Yay Burcunun Tüm Özellikleri (https://www.forumaski.com/astroloji/50105-yay-burcunun-tum-ozellikleri.html)

Ela 31.08.2013 16:58

Yay Burcunun Tüm Özellikleri
 

Yay Burcunun Tüm Özellikleri



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]





Yay Burcunun Güçlü Yönleri:
- Bağımsız
Yay Burcunun Zayıf Yönleri:
- Heyecansız

Yay Burcu ve Bağımsızlık:
Bağımsızlık Yay Burcunun prensibidir, macerayı ve heyecanı büyük bir hevesle isterler ve değişimi kollarını açarak karşılarlar. Yay Burcu filozofluğun ve kaşifliğin burcudur, yolun sonuna kadar gideceklerdir ve sonsuz bilgelik arayışlarındaki her noktayı keşfedeceklerdir. Özgürlük Yaylar için çok önemlidir, aslında tüm kararlarını, seçimleri kendilerine ait olan özgürlük seviyesine göre verirler; bunun bir sonucu olarak, bazen iyi bir fırsatı özgürlüklerini kısıtlayacağı için geri çevirirler, ama bu onların seçimidir ve onlar için iyi bir seçimdir.

Yay Burcu ve Arkadaşlık:
Yaylar cesaretlendirici, olumlu doğaları ve arkadaşlarının mutlu olduğundan emin olmak için her şeyi yapabilecek iyi kalpleri ile mükemmel arkadaşlar olurlar. Karşılık olarak hiçbir iyilik beklemezler, böyle davranırken bencil değildir. Diğer insanların planlarına karışmazlar ve asla hükmedici ya da kıskanç değillerdir. Başkalarına, kendilerine davranılmasını istedikleri şekilde davranırlar ve yaşamları “yaşa ve yaşat” ilkesi üzerine kuruludur, bu onları çok uyumlu yapar. Yaylar, iyi mizah anlayışları ile çok hoşsohbet insanlardır, bazen mizah anlayışları ile gerçeği açık seçik dile getirirler, bu insanlar akıllarına geleni söylerler ve laflarını sakınmazlar. Söyledikleri ile ima ettikleri aynıdır, Yay Burcu akıl oyunlarını sevmez, bu onları esas meselenin ne olduğunu ortaya çıkarmaktan uzaklaştırır, dürüstlüğü severler ve bunu karşılık olarak da beklerler. Yaylar “acı gerçeği” söyleyenler olarak bilinirler, ama diğer yandan, insanlar onların söylediklerine inanabileceklerini bilirler, çünkü her zaman gerçek neyse onu söylerler. Bir Yay asla herhangi bir şeyi saklamaz. Oldukça sempatik insanlardır. Onlarla anlaşamayacak insanlar, sadece, günlük ajandaları ile yaşayan, oldukça biçimlendirilmiş ve organize edilmiş bir hayat yaşayan insanlardır. Onların çoğu zaman geç kalan ve buluşmaları kaçıran insanlar olmaları muhtemeldir, ancak bu sadece, şimdiki zamanı unutmalarına neden olan, aşırı ileri görüşlü yapılarından kaynaklanmaktadır. Hoşgörülü olmak gerekir, çünkü Yaylar bunları kasıtlı olarak yapmazlar, bu sadece onların kimliğidir. Eğer bunu anlar ve kabul ederseniz, hayatınızda bir Yay Burcunun olması, her şeyi olduğundan daha güzel görmenizi sağlar.

Yay Burcu ve İş:
Yaylar doğuştan eğlendirici ve hoşsohbettirler. Maceraperest hayat anlayışları ve heyecan verici hayat deneyimlerine rağmen, düşüncelerinde bir eksiklik bulunmamaktadır. Başarılı olabilecekleri alanlardan birkaçını saymak gerekirse, bu alanlara; öykücülük, komedyenlik, yazarlık, filozofluk ve aktörlük dâhil edilebilir, temel olarak Yay Burçları, onları çok fazla sorumluluk ile bağımlı hale getirmeyen her şeye uygundurlar. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi ve kendilerine uygun bir kariyer yapmayı severler, ancak ince detayları ve kendilerini sıkan sıradan ve günlük rutinleri sevmezler, bu yüzden işleri daha sonraya ertelemeye ve detaylarla başka birinin ilgilenmesine izin verme eğilimindedirler. İş meselelerini çok iyi idare ederler, ama esas en iyi oldukları yerler dönüm noktalarıdır. Eğer durum ya hep ya hiçlik bir durumsa ve ortada çok riskli, büyük bir pazarlık varsa her şeyi halledebilirler. Krizler Yayların içindeki en iyiyi ortaya çıkarır, baskı altında iken en iyi performanslarını ortaya koyarlar.
Yay Burcu Mizacı:
Yay Burçları duygusal yapıda insanlar değillerdir, aslında duygusallıktan tamamen sıyrılabilirler de; ama sıkıldıklarında çok sinirli olabilirler. Yay, çok derinliklerinde de olsa, iyimser ve olumludur; çünkü ne olursa olsun iyi bir şeyin çok yakında olduğuna ve tekrar gün yüzü görebileceklerine inanırlar.

Yay Burcunun Derinlikleri:
Yay, onu geçmişe bağlayan duyguları olmayan, son derece uyumlu bir insandır. Onlar sadece dünyayı keşfetmek isterler ve duyguları, hisleri kafalarına takmazlar. Diğerleri onların bağlılık eksikliklerinden dolayı incinebilirler, ama onlar bunu umursamazlar, onlar insanların duygularını incitmemek için değil; bilgeliğe ulaşmak, öğrenmek ve keşfetmek için bu gezegendedirler. Yayların, başladıkları bir işi, uzun sürmesi halinde, bitirmekle ilgili sorunları vardır, hızlı sonuç isterler ve bu istekleri gerçekleşmezse hemen başka bir işe yönelirler. Bu, tembellikten kaynaklanmamaktadır, Yaylar tembellikten çok uzaktırlar; devam etme isteğinin sebebi sadece can sıkıntısından nefret etmeleridir. Can sıkıntısı onların korkusudur ve bunu yaşamak yerine, daha çekici şeyler arayışına girmek için o durumu terk edeceklerdir. Yaylar duygusal insanlar değildirler; ama dikkatsiz, bencil bir insan tarafından kolayca incinebilirler, bu onların içini karartır; yine de doğal olarak neşeli olan yaradılışlarından dolayı, oldukça hızlı bir biçimde bu durumu tersine çevirirler. Kırılma olayını fazla uzatmazlar; çünkü bu onlar için enerji kaybıdır.

Kısa ve Öz Olarak Yay Burcu:
Şans Yaylara rehberlik ediyormuş gibi görünür, onların başlarına iyi şeyler gelir ve bu genellikle onların iyimser bakış açılarından ve iyi talihi kendilerine çeken olumlu yaradılışlarından kaynaklanmaktadır. Zorluklara rağmen, Yay her zaman, ertesi gün güzel şeyler olacağı ve geleceğin bol şans getireceği konusunda iyimserdir. Yay coşkulu, dürüst ve bir kuş kadar özgür bir kişiliğe sahiptir, herhangi bir şekilde kısıtlanamaz. Oldukça meraklıdırlar ve her zaman geleceği iple çekerler, asla geçmişe takılıp kalmazlar. Duygularından sıyrılmışlardır; çünkü duygular bir insanı yavaşlatır, hisleri hakkında konuşmaktan hoşlanmazlar, sadece onları deneyimler ve yollarına devam ederler. Yaylar umursamaz ve sorumsuz olabilirler; çünkü yeni bir öneriye, avantajları ve dezavantajları ölçüp biçmeden balıklama atlarlar.

Bir Yay Burcu Kadını ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Harika bir tavrı vardır ve her zaman hareket halinde görünür. Yay kadını, çok hareketli ve yaratıcı bir erkek için uygundur. Geleneksel olmayanı ve değişikliği sever, bu yüzden onu alıp bir anda plansız ve bilinmeyen bir yere götürün, sizi sonsuza kadar hatırlayacaktır. Sizinle kalması için onu mutlu etmeniz gerekmektedir. Eğer mutsuz olursa veya sıkılırsa, hiçbir sorunu çözmek umurunda olmayacaktır, sadece çekip gidecek ve arkasına bile bakmayacaktır. Neyse ki onu mutlu etmek çok da zor değildir. Onun arkadaşı olun, herhangi bir şekilde aşkı çok ciddiye almaz, eğer onun eşlikçisi olabilirseniz, aşk bundan sonra gelişecektir. Özgürlüğünü yaşamasına izin verin, onunla flört edin ve ilişkiyi ağırdan alın, onu acele ettirmeyin. Dürüst, samimi, olumlu ve maceraperest olun ve akıl oyunları yapmayın. Şanslı adam sadece müthiş eğlenceli bir ilişki yaşamayacak, aynı zamanda maceraperest bir eş kazanacaktır.

Bir Yay Burcu Erkeği ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Bu erkeği bağlamak zor olabilir. Kovalamaca heyecanını sever, bu yüzden siz onu elde etmeye çalışırken o da aynı zamanda başka kadınları elde etmeye çalışabilir. Sizden hoşlandığını söylerken samimidir ama diğer kadınlara bunu söylediğinde de aynı şeyi kasteder. Gösterişçi ya da romantik değildir, peşinden koşulmasından hoşlanan kadınları etkilemeye meyillidir, ki bu çok da kötü bir kumar değildir. Onu kazanmak için aşk konusunda mütevazı olun, gelecekte birlikte olmak gibi konuşmalar yaparak, duygusal bağlılık ile onu bağımlı kılmayın. Yay erkeği; bağlılık istemeyen veya bir ilişkide sıkboğaz edilmekten korkan kadın için uygun kişidir. Bu erkek, maceraperest ve korkusuz kadınlar için mükemmeldir.

Yay Burcu Nasıl Etkilenir:
Onlarla konuşun, hikâyeler paylaşın, onlara kendileri hakkında sorular sorun, onları güldürün ama onların hayatları hakkındaki mahrem detayları kurcalamayın. Aranızdaki duygusal mesafeyi koruyun, sizden etkileneceklerdir. Bu kadar basit. Nehirde bir botla gezinip ardından kıyıda piknik yapmak gibi yabanıl ve tuhaf bir açık hava buluşması önerin. Etkinlikleri severler. Birlikte zaman geçirmek için en ideal insanlardır, ancak bunun değişmez bir gerçek olduğunu düşünmeyin, tüm burçlar içinde bağlanma korkusunu en çok yaşayanlar onlardır. Yay Burcu ile geçirdiğiniz zamandan keyif alın ve yaşamınıza devam etmeye ya da en azından onları başkaları ile paylaşmaya hazırlıklı olun, çünkü onlar aynısını yapıyor olacaklar. İyi eğlenceler!


Saat: 08:12

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.