Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   Kova Burcunun Tüm Özellikleri (https://www.forumaski.com/astroloji/50115-kova-burcunun-tum-ozellikleri.html)

Ela 31.08.2013 17:09

Kova Burcunun Tüm Özellikleri
 
Kova Burcunun Tüm Özellikleri


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




Kova Burcunun Güçlü Yönleri:
- Akıllı
- Zeki
- İnsancıl
- Yaratıcı
- Özgün

Kova Burcunun Zayıf Yönleri:
- İnatçı
- Duygusuz
- Alaycı
- İsyankar
- Soğuk
Kova Burcu ve Bağımsızlık:
Kova Burcu kişiliği oldukça bağımsızdır, onları baskı altında tutmaya veya kısıtlamaya yönelik en ufak bir girişim onların uzaklaşmasına neden olur. Özgür ve kendi başlarına olmaya ihtiyaçları vardır. Bağımsızlık Kova Burcu tarafından sadece arzulanmaz, bu onların iyi olmaları için gereklidir.

Kova Burcu ve Arkadaşlık:
Mesafeli ve duygusuz dış görünümlerinin altında başkasına yardım etmek için kendinden feragat eden, iyi kalpli bir arkadaş yatmaktadır. Onlar insanları güldürmeyi, neşelendirmeyi severler ve başkalarını mutlu etmek onları mutlu eder. Özgürlüklerine engel olabileceği için karşılık olarak hiçbir şey beklemezler, şartlara bağlanmadan yaşarlar. Çok alışılmadık ve heyecan doludurlar, Kova Burcu bir arkadaş her zaman hayatı eğlenceli kılar. Size bir anda, hiçbir hazırlık yapmadan gidilecek bir kamp gezisi teklif edebilirler, eğer kabul ederseniz sonsuza kadar hatırlayacağınız bir hafta sonu yaşarsınız.

Kova Burcu ve İş:
Kovalar hayatlarında faydalı şeyler yapmayı severler, bunu insanlarla olan şaşırtıcı ilişkileri ile birleştirerek, çok iyi politikacı ve sosyal çalışmacı/psikolog olurlar. İleri görüşlü düşünürdürler ve yeni ideolojiler, teoriler şekillendirmekte harikadırlar, her araştırma şekli Kova Burcu için çok uygundur. İş dünyasındaki tek zayıflıkları detaylara dikkat etmeleridir, görkemli fikirleri ve büyük planları severler ve bunları gerçekleştirebilirler ama günlük, sıradan, tekrarlanan detaylar onları oyalar. Kova Burçlarının bir sekretere ihtiyaçları vardır.

Kova Burcu Mizacı:
Kova Burçları kendi bildiklerini okumak uğruna asi olma eğilimindedirler. İnatçılıkları bazen başarısız olmalarına neden olur, başka biri yanlış olduğunu kanıtlasa bile bir şeyi yapmaya devam ederler, çok zeki insanlardır, yaptıklarının yanlış olduğunu bilirler ama doğru olduğuna inandıkları için onu yapmaya devam ederler, kendilerininkinden farklı bir düşünceyle karşı karşıya geldiklerinde sabit fikirli ve inatçıdırlar. İnatçılıklarına ve sabit fikirliliklerine rağmen, kendi fikirlerini başkalarına asla dayatmazlar, herkesin farklılıklarına karşı saygıları vardır.

Kova Burcunun Derinlikleri:
Kovalar bilgelik arayışındadırlar, çok dikkatlidirler ve bilgilerini tarafsızca bir araya getirirler; çünkü duyguları yollarını kesemez, duyguların tamamen üstünde gibi görünürler ve konuştukları zaman gerçeği söylerler. Başkalarının duygularına olan ilgisizlikleri bazen şok edici veya acı verici olabilir ama kimseyi incitmek gibi bir niyetleri yoktur, onlar bu durumu duyguların yargılarını gölgelememesi olarak adlandırırlar, duygulardan çok bağımsızdırlar. Bu, onların duygusuz oldukları anlamına gelmez, sadece onlar duygularına güvenmezler, duygularını kim olduklarına ilişkin fikirlerine katarlar. Bunun bir sonucu olarak, eğer biri onlarla aynı fikirde olmazsa, Kova burçları bunu kişisel olarak algılarlar, diğer burçlar gibi duygularıyla değil mantıkla hareket ederler. Bazı zamanlar merak ederler, hayatta bazı şeyleri kaçırıyorlar mı diye; çünkü diğer insanların hissettiği gibi hissetmezler. Bu durum onları zorunlu olarak samimi ilişkiler içinde olmaktan alıkoymaz, bu konuda beceriklidirler; fakat karşı taraftaki kişi her zaman Kova Burcu ile arasında bir mesafe olduğunu sezecektir. Kovalar, kendi varoluşlarını ‘neden?’ bu kadar çok sorgulayabildiklerini merak ederler. Yaptıklarının yararlı olup olmadığını merak ederler, yaptıklarını diğer insanların fark etmelerini ve kendilerini takdir etmelerini isterler, buna sebep olan, insanlar tarafından kabul edilme endişesinin yarattığı, içlerinde yatan güvensizliktir. Ama bu durum hiçbir zaman gün ışığına çıkmaz; çünkü bir Kova Burcu için bu çok da önemli değildir, onlar çok özel olduklarını bilirler.

Kısaca Kova Burcu:
Kova Burcu; hayalciliğin, alçakgönüllülüğün ve zihinsel bağımsızlığın burcudur. Kalabalıktan ayrılan ve kendi yolunda ilerleyen insanlardır. Her zaman zihinsel dürtülerin peşindedirler, daima yeni şeyler keşfeder, yeni fikirler oluşturur ve başkalarının düşündüklerini umursamadan inatla kendi bildiklerini yaparlar. Kovalar çelişkilerle doludurlar, yelpazenin diğer ucu ile ilgilenirler, yalnız olmayı sevseler de sosyal hayatları yoğundur, ileri görüşlülükleri ve etkin zihinleri ile yeni düşünceler geliştirerek her iki tarafı da deneyimlemeyi ve her iki fikri de görmeyi severler. Kovalar herkesin kendisi olmakta özgür olduğu ‘yaşa ve yaşat’ ilkesine sahiptirler, bir Kova diğerlerini asla bir insan olarak yargılamaz, herkes eşittir ve herkes kendi fikrine sahiptir. Sözel olarak yetenekli ve çok zekidirler, insanları gözlemler ve gözlemleri aracılığıyla diğerleri ile nasıl etkileşime geçildiğini öğrenirler. Yaptıkları ya da düşündükleri herhangi bir şeyi haklı çıkarabilir, etkileme konusunda usta olabilirler. Bunun sonucu olarak da her türden insanla başa çıkabilir ve her duruma adapte olabilirler. Değişikliği hoş karşılarlar; çünkü can sıkıntısı onların düşmanıdır. Yeni olan her şey Kova Burcu için bir fırsattır. Herhangi bir konuda uzman gibi davranabilirler, kendi değerlerini abartmakta başarılıdırlar, bunun haklı bir tutum olduğunu hissederler; çünkü onların tuhaflıkları onları benzersiz yapmaktadır. Geleneksel insanların dikkatine! Kova Burcu standartları sarsmayı ve yolundan çıkarmayı sever, bu onların yaşam biçimidir. Zayıf ya da kalın kafalı olan herhangi bir kişiye sataşması ile bilinir. Bu onlara göre, sözel egzersiz için kolay bir hedeftir, incitme amacı yoktur ama bu diğer kişi tarafından yanlış algılanabilir. Derinliklerinde, Kovalar asla birini kasten üzmez, her insana saygı duyarlar, yine de bu durum daha duygusal yapılı insanlara pek anlaşılır görünmeyebilir.

Bir Kova Burcu Kadını ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Kova Burcu kadını aşırı bağımsız bir kadındır. Komik, akıllı ve maceraperesttir. Yapışkan, kıskanç, çok fazla şey isteyen ve aşırı duygusal değildir kesinlikle. Öngörülemezdir ve heyecan için can atar. Bu kadınla her şey yolunda gider ve seçtiği her erkek şaşırtıcı bir ilişki yaşar. Ona kur yapın ve onu etkilemeye çalışın, kibar davranışlar bekler, bu anlamda eski modadır ama kararını çoktan verdiği bilinmelidir, ilgili değilse, hiçbir zaman ilgili olmayacaktır. İlişki yavaş yavaş gelişim gösterecektir; çünkü kolay kolay duygusal nedenlerle kafa karışıklığı yaşamaz ve romantizm düşkünü gösterişler yapacak biri değildir. Onun kalbini kazanmak isteyen erkek ona saygı duymalı ve eşit davranmalıdır. İletişim, Kova Burcu kadını ile olan ilişkiyi geliştirmenin anahtarıdır. Size bir kez güvendiğinde ve ikiniz yakınlaştığınızda, inanılmaz sadık ve iyi kalpli bir insandır. Her zaman mesafeli görünür, bir ilişkide kimliğini kaybetmekten korkar, bu yüzden uzun süreli bir ilişkide bile size romantik bir eşten daha çok, bir arkadaş gibi görünürse şaşırmayın. Ona duygusal olarak baskı uygulamayın veya taleplerle ve zorunluluklarla onu bağımlı kılmayın; çünkü bunlar onu kaçırmanıza neden olur. Asla kıskanç olmayın, bu onun için tehlike işaretidir ve hemen terk edecektir, Kova Burcu kadınının özgürlüğü hiçbir zaman kısıtlanamaz, bir kuş kadar özgürdür o. Eğer ona tüm istediklerini verirseniz tamamen sadık olacaktır, böylece o dışarıda tek başınayken endişelenmenize gerek kalmaz, ona boş alan verin ve onun özel yaşamına saygı duyun, her şey iyi olacaktır. Kova Burcu kadını meydan okumayı ve macerayı seven erkekler içindir.

Bir Kova Burcu Erkeği ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Bu adam tamamen zihinsel dürtüler ile ilgilidir. Dünyadaki en hoş kız olabilirsin ama onun aklını karıştırmazsan, ilgilenmeyecektir. İletişim bu adam için çok önemlidir. Derinliklerinde aşka özlem duyar ama duygusal anlayış konusundaki yetersizliğinden dolayı bu onda içsel sorunlar yaratır, bu yüzden âşık olmuş bir Kova Burcu erkeği sık sık kendi sözleriyle çelişir, sabırlı olun ve bu durumunu ona karşı kullanmayın; çünkü aslında o eğlenmektedir. Dikkatli olun; çünkü bir Kova Burcu erkeğinin âşık olması kadar, aşkının bitmesi de kolaydır. Kadının ona ayak uydurabiliyor olması gerekir, idealleri ne kadar enteresan olsa da, kendi kimliğine saygı duyulmasını ve anlayış gösterilmesini bekler ve kimliğini kimse için değiştirmez. Etkilenmeye ve hayat macerasını yaşayabileceği bir eşe ihtiyaç duyar, sadece kanepede oturup sürekli film izleyeceği birine değil. Ona duygusal olarak baskı uygulamayın veya taleplerle ve zorunluluklarla onu bağımlı kılmayın; çünkü bunlar onu kaçırmanıza neden olur. Asla kıskanç olmayın, bu onun için tehlike işaretidir ve hemen sizi terk edecektir, Kova Burcu erkeğinin özgürlüğü hiçbir zaman kısıtlanamaz. Eğer ona tüm istediklerini verirseniz tamamen sadık olacaktır. Böylece o dışarıda tek başına iken endişelenmenize gerek kalmaz, ona boş alan verin ve onun özel yaşamına saygı duyun, her şey iyi olacaktır. Kova Burcu erkeği meydan okumayı ve macerayı seven kadınlar için uygundur.

Kova Burcu Nasıl Etkilenir:
İletişim anahtardır. Onların zihinlerini etkileyebiliyor olmanız gerekmektedir, arkadaşça ve zekice bir sözlü tartışma içine girin ama herhangi bir sonuca ulaşmaya çalışmayın, mesele bu değil. Onlar zihin egzersizini arzularlar. Kovaların bilinen özellikleri olan zihinsel ve alışılmadık olma konusunda onlara yetişemeyecekseniz başka yerlere bakmak isteyebilirsiniz. İletişim uyumuna her şeyden çok ihtiyaç duyarlar. Randevularınızda farklılıklar yaratın, hayvanat bahçesine gezi gibi ilgi çekici şeyler düşünün; fakat aklınıza çılgın bir fikir gelmiyorsa bırakın Kova plan yapsın; eğer planı yarıda değiştirirlerse şaşırmayın, onlar gibi esnek olun. Sürekli dırdır edenleri ve söylenenleri sevmezler bu yüzden olumlu konuşmaya devam edin, her şey iyi olacaktır.

Snoopy 31.08.2013 23:23

Cevap: Kova Burcunun Tüm Özellikleri
 
Kova Burçları kendi bildiklerini okumak uğruna asi olma eğilimindedirler.
hahah yeni nickim : aS! BeLa xdé
ŞAKA.

Kova Burcu kadını aşırı bağımsız bir kadındır. Komik, akıllı ve maceraperesttir. Yapışkan, kıskanç, çok fazla şey isteyen ve aşırı duygusal değildir kesinlikle.
tabiiiğğ kiğ

Kova Burcu; hayalciliğin, alçakgönüllülüğün ve zihinsel bağımsızlığın burcudur. Kalabalıktan ayrılan ve kendi yolunda ilerleyen insanlardır.
Hah-ha bu yüzden yalnızım yupiie


Kova Burcu kişiliği oldukça bağımsızdır,
sen bunu abime söyle,ondan sonra açıklasana kardeşim.

- İsyankar - isyankar repçi. bi git.
- Soğuk - hayııır,hiçte bile.belki biraz.


Saat: 12:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.