![]() |
|
Astroloji kategorisinde açılmış olan Burçlarda Sevgi Derecesi konusu , ...
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Burçlarda Sevgi Derecesi •BALIK, sana boş lafla gelmesinler, değerini kazanıp ta kaybetmesinler, kimde var böyle aşkla bakan gözler, anlatmaya yetmez ki seni, sözler. •KOVA, nefretse nefret, sevgiyse sevgi, asla içinde tutamaz, aşk oyunlarını sever ama yalana hiç katlanmaz, akıllıdır ve boş kovalamaz. •OĞLAK, sen geçmişe bağlı kalamazsın, gidenin arkasından ağlamazsın, temiz sevgin hep içinde kalsın, o gerizekalı da anca uzaktan baksın. •YAY, seni kırana yok ki sabrın, geçmişe bakma kalmasın aklın, sevmek sevilmek en büyük hakkın, aşk dolaşır içinde, durmaz kanın. •AKREP, hep önde olmak en büyük hobindir, sevmekse mevzu kalbin en derindedir, duruşundan asalet akar, seni kaybeden tek kelimeyle sefildir. •TERAZİ, tutmazsın diline gelen sözü, herkesin sende zaten gözü, eskilerin yok ki zaten yüzü, karaktere bakarsın sen, önemsizdir tersi düzü. •BAŞAK, sen güneşsin doğarsın, geçmişe değil geleceğe bakarsın, en iyisini koluna takarsın, ne bu tavırlar, sen böyle çok can yakarsın. •ASLAN, sen bi şeyi istersen alırsın, sana güleni ağlatırsın, sıkıntı olmaz kaşınanı kaşırsın, aşka gelirsek zaten konuşmak boş, kralsın. •YENGEÇ, iyi niyetlisin, hemen herkese inanıyosun, çabuk sevgi gösterip çabuk bıkarsın, hata yapanı affetmezsin asla, dötüne tekmeyi atarsın. •IKIZLER, aşk desen sen, gülüş desen sen, sen var ya sen, bir sevsen, bir aşka gelsen, dinlemezsin kralını dize getirirsin, istesen. •BOĞA, içinde kalmış dumanlar, seni anlamaz o lavuklar, aşka getiren bakışlar, sende saklı en güzel masallar, MANİ YAZICAM DERKEN AŞIK OLDUM. •KOÇ, durmazsın öyle kolay elde, kayıp gidersin uzak yerlere, kolay değil girmek kalbine, yaşayan bilir hayran kalır eşsiz sevgine.
__________________ Yaşamı bir film gibi düşünmek lazım çeşitli içerisinde çeşitli rolleri barındıran bir film. Bu rollerin içerisinde ne artist , ne aktrist nede figuran olmalı insan. Senarist yönetmen olmalı kendi yazıp kendisi yönetmeli kendi yazdığımız bir film olmalı hayat. . |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Aktif Üye ![]() | ![]() •AKREP, hep önde olmak en büyük hobindir, sevmekse mevzu kalbin en derindedir, duruşundan asalet akar, seni kaybeden tek kelimeyle sefildir. hep önde olmak istemesemde diger kalanlari dogru güzelmis begendim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() •AKREP, hep önde olmak en büyük hobindir, sevmekse mevzu kalbin en derindedir, duruşundan asalet akar, seni kaybeden tek kelimeyle sefildir.
__________________ Yaşamı bir film gibi düşünmek lazım çeşitli içerisinde çeşitli rolleri barındıran bir film. Bu rollerin içerisinde ne artist , ne aktrist nede figuran olmalı insan. Senarist yönetmen olmalı kendi yazıp kendisi yönetmeli kendi yazdığımız bir film olmalı hayat. . |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Tecrübeli Üye ![]() ![]() | ![]() IKIZLER, aşk desen sen, gülüş desen sen, sen var ya sen, bir sevsen, bir aşka gelsen, dinlemezsin kralını dize getirirsin, istesen. ![]() Konu Thor tarafından (20.11.2013 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: smiley |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Süper Üye ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ASLAN, sen bi şeyi istersen alırsın, sana güleni ağlatırsın, sıkıntı olmaz kaşınanı kaşırsın, aşka gelirsek zaten konuşmak boş, kralsın. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | ||
![]() ![]() | ![]()
| ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
thewomanwithredhair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() •BALIK, sana boş lafla gelmesinler, değerini kazanıp ta kaybetmesinler, kimde var böyle aşkla bakan gözler, anlatmaya yetmez ki seni, sözler. Dmi dmi dmi (:
__________________ #thewomanwithredhair |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() •TERAZİ, tutmazsın diline gelen sözü, herkesin sende zaten gözü, eskilerin yok ki zaten yüzü, karaktere bakarsın sen, önemsizdir tersi düzü. ![]()
__________________ all the best. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() •ASLAN, sen bi şeyi istersen alırsın, sana güleni ağlatırsın, sıkıntı olmaz kaşınanı kaşırsın, aşka gelirsek zaten konuşmak boş, kralsın. Şu krallığımız evrenin yıldızlı bölümlerini mi kapsamış anlamıyorum ki..gerçek hayatımızda yıldızlar olmadığı için mi kral değiliz,yoksa yıldızlara rağmen mi yaşamalıyız. Neyse..güzel yazı nihayetinde ![]()
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() •IKIZLER, aşk desen sen, gülüş desen sen, sen var ya sen, bir sevsen, bir aşka gelsen, dinlemezsin kralını dize getirirsin, istesen.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |