Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Asya Dizileri Tanıtımları (https://www.forumaski.com/asya-dizileri-tanitimlari/)
-   -   Tyler Snsd Üyesi Tiffany'e Kötü Bir Şekilde Sarıldı (https://www.forumaski.com/asya-dizileri-tanitimlari/65975-tyler-snsd-uyesi-tiffanye-kotu-bir-sekilde-sarildi.html)

KaRaqiZz 09.11.2013 17:49

Tyler Snsd Üyesi Tiffany'e Kötü Bir Şekilde Sarıldı
 
Tyler Snsd Üyesi Tiffany'e Kötü Bir Şekilde Sarıldı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Tyler Snsd üyesi Tiffany'e Youtube Müzik Ödülleri'nde sarıldı.İnsanlar resimlerde Tiffany'nin cinsel tacize uğradığını söyledi.

Haberi yazan gazeteci "Tom Hiddleston'da ona öpücük kondurmuştu ve kimse hiçbir şey demedi ama Tyler ona kabaca sarıldığı için ona tacizci muamelesi mi yapıyorsunuz??Yoksa Tyler siyahi olduğu için mi tepkiler farklı??" dedi.

Bunu gören Netizen kullanıcıları:

- Asıl noktayı kaçırıyorsun.Tom Hiddleston'un yaptığında herhangi bir kötülük yok ama Tyler'ın yüz ifadesi....Tamamiyle bunu hissediyor.Ayrıca eli göğüsünün üzerine gidiyor ve Tiffany bunu engellemeye çalışıyor.

- İkinci resim daha pis görünüyor....

- Bu Tyler'ın siyahi olması ile ilgili değil....Birinci resimde Tiffany gerçekten mutlu görünüyorken ikinci resimde kameralara zorla gülümsüyor gibi görünüyor.

- Buna direk cinsel taciz diyemem ama biraz kötü niyetli görünüyor.Evet Amerikalılar belki yakın temas konusunda açık fikirli olabilir ama sen nasıl bir kızı bu şekilde çekersin ve böyle bir yüz ifadesi yaparsın.Kesinlikle cinsel taciz değil ama iyi bir davranış da değil.Tiffany şaşırmış görünüyor.

- Tiffany'nin gerçekten bu resimde mutlu olduğunu mu düşünüyorsunuz??Açıkça ellerini üzerinden uzak tutmaya çalışıyor.Sadece Amerika'da yaşadı diye onlar gibi yakın temas konusunda açık fikirli olmak zorunda değil.

- Tyler'ın rengi yerine neden Tiffany'nin yüz ifadelerinin farkı üzerinde durmuyoruz??

- Bence Tyler bir kötülük kastetmiyor.O bu tür şeyler ile bilinir.Bu muhtemelen sadece bir şaka.O Kore'de pek bilinmiyor.Bu kadar büyük bir halkın önünde düşünmeden böyle pis birşey yapmaz.Resim yanlış bir zamanda çekilmiş gibi görünüyor.

Çeviri: Btob

Kaynak: NetizenBuzz


Saat: 09:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.