Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   17 Şubat 2015 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/147186-17-subat-2015-sali-balik-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.02.2015 13:26

17 Şubat 2015 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Şubat 2015 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Balıklar, Salı gününe, Ay-Kova burcu seyri altında başlamaktasınız. Saat 07:00 itibariyle Merkür ile kavuşum yapacak Ay, arkadaşlık ve sosyal çevrenizle alakalı konularda etkili olan bu yansıma, geçmişte yaşanan bazı olayların tekrar önünüze çıkması anlamı da taşıyabilir. Bir sorunu çözüme kavuşturma olanağı bulursunuz. Bazılarınız bu enerjinin sayesinde ileriye yönelik bir hedefinizle alakalı olarak çoktandır umudunuzu kaybettiğiniz bir konuda bir yardım görebilirsiniz. Kimileri, bir türlü anlaşma sağlayamadığınız ve bu yüzden bitiremediğiniz bir proje üzerinde bir araya gelerek tekrar çalışmaya başlama kararı alabilirsiniz. İnsanız türlü zaaflarımız var, bu yüzden hatalar yapabiliyoruz, doğal olarak can bildiğimiz insanlar da bunu yapabiliyor. Oysaki hayat çok kısa ve kırgınlıkların bir şekilde son bulması, affetme denilen o büyük olgunluğun zaman zaman gösterilmesi son derece erdemli bir davranıştır. Kaldı ki sizler bu konuda Zodyak kuşağının empatide bulunmayı bilen tek burcusunuz.

Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz.

Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

Kaynak: Mynet


Saat: 01:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.