Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/balik/147381-balik-burcunda-bugun-19-subat-2015-persembe.html)

DeRDeST 19.02.2015 09:39

Balık Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe
 
Balık Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Balıklar, saat 01.47'de ikinci kez Kova burcunda bir Yeniay oluşacak. Geçtiğimiz Yeniaydan farkı Merkür geri hareketinin bitmesidir. Bu Yeniay oluştuğu dakika itibariyle, burcunuzdaki Güneş geçişiyle örtüşecektir. İşte burada rahatlayacağız, sıkıntılarımız, baskılar ve gerginliklerimiz biraz dinecektir. Çünkü Güneş bir yıl sonra sizin için bir solar döngüyü hazırlıyor. Bir yaş daha bize hediye ediyor. Bu Yeniay, aşk hayatınızla ilgili konuları kendi içinizde tekrar bir ele alma yönünde ikinci kez etkili oluyor. Geçtiğimiz aydan bu yana geçen sürede ne gibi gelişmeler yaşandı. İlişkinizle ilgili hangi konularda sorunlar yaşıyorsunuz veyahut yalnızsanız neden bir türlü arzu ettiğiniz bir beraberlik yaşanmıyor, seçimlerinizden memnun değil misiniz bütün bunların üzerinde duracağız. Yeniayın, Merkür-Satürn görünümüyle örtüşmesi, sizi, ailevi ve ilişki anlamında biraz baskı altına alabilir. Bir yanımız bitir kurtul, özgür ol derken, diğer yanımız alışkanlıklarının esiridir. Oysaki Satürn-Yay burcunda ilerliyor ve artık seçimlerimizde aklımız başımızda olmalı.

Bu Yeniay, çalışma hayatımızla ilgili konularda tarafsız düşünmek gerektiğini gösteriyor. Beklenmedik sıkıntıları kafamıza takıp, kendimize acımak veya tam tersine sinirlenmek yerine ne yaparız da bu duruma çözüm buluruz ona bakalım. Ayrıca bu Yeniayın güzel bir yanı, yukarıda da belirttiğim gibi, Güneşin burcunuz üzerinde seyrine başlayacak oluşu. Demek ki, ideallerimizi gerçekleştirmeye kararlı isek, yetenekli olduğumuz alanlarda kendimizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebiliriz.

Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

Kaynak: Mynet


Saat: 05:20

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.