Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   24 Nisan 2015 Cuma Balık Burcu (https://www.forumaski.com/balik/151651-24-nisan-2015-cuma-balik-burcu.html)

Şekerpare 24.04.2015 08:43

24 Nisan 2015 Cuma Balık Burcu
 
24 Nisan 2015 Cuma Balık Burcu


:balikburc:


Duygusal ve hassas olduğunuz bir dönem ve hayallerin dağıtıcı etkisinden uzaklaşmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Kayıplar ve yanılgılardan uzaklaşın ve hayal gücünüzü yaratıcı yönde kullanın. Dışarı çıkmak ve sizden daha farklı kültüre sahip kişiler ile karşılaşmak keyfinizi yerine getirecek. Kalabalıklar, büyük organizasyonlar ve evrensel konulara ilgi duyabilirsiniz ve çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Bugün karşılaştığınız kişiler ve olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve unutulmuş isteklerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada kaybettiğiniz eşyaları bulabilirsiniz.

Balık Burcu Genel Durum
Yaratıcılığınız gittikçe güçlenecektir; bunu olumlu kullanın. Önsezileriniz de size hep doğru kararı aldıracak kadar güçlü olacaklardır. Bu özellikleriniz ile duygusal hayatınızda veya sanat alanında tatmin sağlayabilirsiniz.

Balık Burcu Kariyer Durumu
Sezgileriniz, iş yaşamıyla ilgili gelişmeleri değerlendirirken de size görünürde olmayan bazı şartların ipuçlarını verebilir. Zihninize takılan bir nokta olursa bunu göz ardı etmeyin ve zaman kaybetmeden araştırın.


Saat: 01:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.