Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/158573-balik-burcu-30-haziran-2015-sali-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 30.06.2015 18:03

Balık Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu
 
Balık Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu

:balikburc:

Sevgili Balıklar Salı gününe, saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, kararlarımızı dikkatli bir şekilde ele almamız gerekiyor. Biraz heyecanlıyız, biraz da huzursuz. İş hayatımız ve kişisel anlamdaki durumumuzu gözden geçireceğiz.

Saat 13:20 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür karşıtlığı, başkalarıyla olan her türlü alışverişte sarfedilen sözler çok önemlidir. Ne kadar adil düşünmeye çalışsak da, konu para-ilişki-güven olduğunda kimi zaman sınırları aşabiliriz. Bunun nedeni, bazı kişilerin üzerinizdeki gereksiz baskılarıdır. Doğal olarak tahammül gücünüz düşüktür.

Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bilginizden, yeteneklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini gösteriyor. Öne çıkmaya, iş alanında gelişmeye açık olursanız, geliriniz de ona göre artacaktır. Ancak harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bunun ayarını bilirseniz sorun yaşamazsınız.

Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, yaşadığımız toplum ve dünyadaki sorunları çözmek, düzeltmek arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyler bize ters gelirken, başkaları bunu destekleyebilir. Özellikle ilişkilerimiz söz konusu olduğunda, bu ayrılık gayrılıktan hoşlanmayız. Özgür olmak ihtiyacı duyarız. Denetlenmekten hoşlanmayız.

Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailevi ve mesleki konularda dikkatli olunması gerektiğini söylemek isterim. Bu etki altında, belli bir konu üzerinde net bir görüşe sahip olmanız zor olduğu gibi, kimi zaman huzursuz, haddinden fazla abartılı davranmanız da mümkündür. Siz kendi bildiklerinizin doğru olduğunu düşünürken, başkaları bunun tam tersini iddia edebilirler. Sakin olmakta, rutin işlerinizi yerine getirmekte yarar var.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 02:46

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.