Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcu 13-19 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/160249-balik-burcu-13-19-temmuz-2015-haftalik-burc-yorumu.html)

DeRDeST 13.07.2015 17:30

Balık Burcu 13-19 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu
 
Balık Burcu 13-19 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu

:balikburc:

Haftanıza ailenize odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili Balıklar. Bu haftabaşı, borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun. Para alanınızda ani değişimler, farklı davranma isteği, sizi zorlayabilir. Eğlence, çocuk ve aşk harcamalarınızı kontrol altına almaya çalşn. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana yardım etme isteğiniz yüksek olacak.

Salı günü, iş alanlarınızda, işe dayalı seyahatlerinizde bazı zorlanmalar, sorunlar yaşanabilir. Ya da tatildeyseniz, seyahatteyseniz sağlığınızda zorlanmalar görülebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde bozulmalara açık olun ve insanlarla aranıza bir duvar örmemeye çalışın. Zorlandığınız konuları kendi lehinize çevirecek güce sahipsiniz.

Çarşamba günü, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve özel hayatınızda bazı zorlanmalar ve güç çekişmeleri gündeme gelebilir. Siz enerjinizi özel hayatınıza harcamak isterken, sosyal çevrenizin istekleri üzerinizde baskı oluşturabilir. Bu yüzden bu gerilime birkaç gün boyunca dikkat edin.

Perşembe günü, aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda bir yeniay oluşacak. Bu Yeniay aşk konularında devreye girmesi gerekenleri hayatınıza taşıyabilir. Aşkı arayanlar için bu tarihten sonra hızlanmalar görülebilir. Yine bu Perşembe bir flörtünüz varsa veya çocuğunuz varsa onlara karşı sert söylemlerden, ifadelerden kaçınmalısınız. Aynı tepkileri karşı taraftan da görmeniz mümkün.

Bayramın 1. ve 2. günleri yapılması gereken bayram işlerinize, ziyaretlerinize odaklanabilirsiniz. Yemek, içmeye olan düşkünlüğünüz kilo sorunlarınızı tetikleyebilir.

Bayramın son gününde aşk hayatınız veya eğlenceye dayalı konular için yapacağınız harcamalarda sinirli tavırlar sergilemeye müsait olacaksınız. Cinleriniz kolay tepenize gelse de, sessizlik ve sakinliğe sığının. Evinizde ya da ailenizle geçirilecek vakitler sizi rahatlatabilir.

Yine bu Pazar burç değiştiren Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. İlişkinizde sorunlarınız varsa onları uygun bir şekilde masaya yatırmalısınız. Özel hayatınızda, işlerinizde insanlara karşı anlayışlı ve sıcak yaklaşımlar geliştirmeniz gerekecek. 25 Temmuz a kadar bu alanlarınızda yapmanız gerekenlere dört elle sarılın.


Saat: 21:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.