Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   16 Ağustos 2015 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/163405-16-agustos-2015-pazar-balik-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 16.08.2015 11:18

16 Ağustos 2015 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
 
16 Ağustos 2015 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


:balikburc:

Bugün karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandıracak. Duygu ve düşünceleriniz derinleşebilir ve eski isteklerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada karar vermeye zorlayan durumlar olabilir ve kararsızlık hissedebilirsiniz. Fakat kafanız karışık olsa bile ciddiye aldığınız konu ile ilgili sabırlı davranmayı başaracak ve kararlarınızı sürdüreceksiniz. Tartışmalardan uzak durun ve iddiacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Ayrıca kaygılarınız yersiz olabilir. Hayal gücünüzü endişeleri büyütmek yerine yapıcı yönde kullanmak için gayret göstermelisiniz. Yakınlarınız, arkadaşlarınız, çocuklar, eviniz, evcil hayvanlar, bitkiler ve yardımcılarınız ile ilgili düşünceleriniz derinleşebilir.
Balık Burcu Genel Durum
Harcamalarınızı artırmamaya özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Alışveriş isteğinizin yoğunlaşması, artan masrafların yanında bu masraflar yüzünden tartışmaları da getirebilir.
Balık Burcu Kariyer Durumu
Maddi kaynakları ortak kullandığınız kişilerle aranızda dayanışmaya varan bir ilişki gündeme gelebilir. Fikirleri kabul ettirmeye çalışmak yerine uyum sağlamak ana konu olacaktır.


Saat: 18:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.