Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   22 Ağustos 2015 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/164275-22-agustos-2015-cumartesi-balik-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 22.08.2015 01:51

22 Ağustos 2015 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
 
22 Ağustos 2015 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
:balikburc:
Duygularınız derinleşmiş olabilir ve annenizi hatırlayabilirsiniz. Ayrıca çevrenizdeki büyük kadınlar veya anne adayları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Karşılaştığınız kişiler ve olaylar bilinçaltınızı uyandıracak. Fakat sakin ve kararlı davranabilirsiniz ve böylece kafanızı karıştıran her ne var ise, bilgilenmek için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz. Ayrıca uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya beklemediğiniz ziyaretçileriniz olabilir. Hareketli bir gün geçireceksiniz. Dışarda olmak ve farklı konular ile ilgilenmek sizi rahatlatacak.
Balık Burcu Genel Durum
ugün hassas doğanız ön plana çıkabilir. Yaşamınızda bazı şeyler sizi korkutursa, bilin ki bu, mevcut geçici etkiden kaynaklanıyordur. Bunları şimdilik görmezden gelin. İleride fazla büyütmüş olduğunuzu anlayacaksınız.
Balık Burcu Kariyer Durumu
Yabancılarla ilgili konularda yaratıcı çözümleriniz ve orijinal yaklaşımlarınız olabilir. Yabancı bir kişi veya kurumla görüşmek için de uzun bir seyahate çıkmanız ya da bir temsilciyi ağırlamanız gündeme gelebilir.


Saat: 08:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.