Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   18 Aralık 2018 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/197244-18-aralik-2018-sali-balik-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Holy 18.12.2018 03:00

18 Aralık 2018 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
 
18 Aralık 2018 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

:balikburc:


Yoğun duygular ve farklı heyecanlar hissedeceğiniz bir gün. Aniden gelişen olaylar ve alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Arkadaşlarınıza danışabilir, kardeşleriniz ve çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Bu arada uzun zamandır yapmak isteyip de bir türlü harekete geçmediğiniz konuyla ilgili düşünceleriniz derinleşebilir ve tekrar harekete geçmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Sevdiğiniz ile birlikte dost davetlerine katılabilir, keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik gelişmeler moralinizi yükseltecek.


Balık Burcu Genel Durum
Ağır iş yükü yüzünden yorulacaksınız ve kafanız karışacak ve sorumluluklarsan kaçmak için en olmadık şeyleri yapmaya çalışacaksınız. Bir şeyler planladığı gibi yürümüyor, ancak sevgilinizden büyük bir şefkat göreceksiniz ve her olayda sorumluluğunuza ortak olacak.

Balık Burcu Kariyer Durumu
İsteklerinizi ortaya koymak için yıldızların bu avantajlı konumundan istifade edin. Tereddüt etmek muhteşem bir fırsatı kaçırmanıza sebep olabilir. Sizin gibi birine böyle olması çok yazık olur. Çalışanlar bir görevde yükselme şansını elde edecekler ve olumlu bir şekilde fark edilecekler. Terfi etme olasılığı var.


Saat: 16:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.