Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   07 Ağustos 2013 Çarşamba Balık Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/45996-07-agustos-2013-carsamba-balik-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 07.08.2013 15:16

07 Ağustos 2013 Çarşamba Balık Burcu Yorumu
 
07 Ağustos 2013 Çarşamba Balık Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var. Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olacak. Onun tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri kafanıza yerleşebilir. Sorunu, karakter özelliklerinin benzeşmeyen yanlarında aramalısınız. Çok yakın çevrenizde birilerinin problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusunu. daha fazla barındırmanız gerekmiyor.

Aşk Yaşamı : Siz adını koymasanız da yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz. Önümüzdeki günler içinde duygularınız atağa kalkacak gibi.

İş Yaşamı : Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil. Bugünleri sakin geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.

Para Durumu : Büyük sevinçler sağlasa da yapmak üzere olduğunuz harcama, şu sıralar pek akılcı görünmüyor. Tedbirli davranmak, geçici üzüntülerin arkasından kalıcı mutluluklar getirebilir.

Dikkat : Kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor. Ama kimi gelişmeleri durdurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Sağlam, güvenli ilişkilere özgü bir rahatlık içinde değil gibisiniz.


Saat: 13:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.