Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   19 Eylül 2013 Balık Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/55868-19-eylul-2013-balik-burcu-yorumu.html)

Ela 19.09.2013 11:42

19 Eylül 2013 Balık Burcu Yorumu
 
19 Eylül 2013 Balık Burcu Yorumu



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]





Günlük planlarınıza uymakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Kökenini geçmişten alan bazı sorunlarla yeniden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle aileniz ...içinde yada evinizde sizi sıkacak bazı konular gündeme gelebilir. Ancak bugün gelişmeler karşısında oldukça kararlı olacaksınız ve iradeli olarak hareket edebileceksiniz. Bugün düşüncelerinizi belli bir noktaya toplamanız ve yeni kararlar vermeniz zor olacaktır. Olayları istediğiniz gibi görmeye çalışabilirsiniz ve bazı endişeler içine girebilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz.

Aşk yaşamı: Duygusal anlamda çeşitli sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi yalnız ve desteksiz hissedebilirsiniz bu duygusal olarak bazı sıkıntılar yaşamanıza yol açabilir. Sevdiğiniz insana karşı davranışlarınız mesafeli olacaktır ve duygusallığa karşı bir isteksizlik duyabilirsiniz. Duygusal açıdan bir istikrarsızlık ve karar verme güçlüğü yaşayacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak yeni kararlar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamı: Önemsiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Genel olarak geleceğinize ilişkin bazı kaygılar yaşayacaksınız ve ruhsal haliniz işinizi etkleyecektir. İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Anlaşılamamaktan şikayetçi olacaksınız. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz. Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. İşinizle ilgili konularda yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Para durumu: Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz bazı aksaklıklar ortaya çıkabilecektir ve bugün ani girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Dikkat: Günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacaktır ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz.


Saat: 13:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.