Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013 (https://www.forumaski.com/balik/63909-balik-burcu-gunluk-yorum-1-kasim-2013-a.html)

Naevia 01.11.2013 01:24

Balık Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013
 


Balık Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Kısa ayrılıklar, duygusal yorgunluklara iyi gelebilir, yeniden toparlanmaya yardımcı olabilir. Tarafların buna ne kadar istekli oldukları önemli. Aksi takdirde kısa ayrılık, kapıdan son çıkış anlamı da taşıyabilir. İş Durumu:Ayağınızı bu günlerde sağlam basmalısınız. Sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde birileri var gibi. Yakında eski bir iş arkadaşınız tarafından aranacaksınız. Sizden biraz zorlanacağınız bir isteği olabilir

Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli yerlerde dolaşıyor. Çok acele olarak transferi gerekebilir. Bir satış işiniz var yakında. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşecek.

Bir yakınınızla ilgili olarak önünüze koyduğunuz soyut hedef, zaman kaybı ve boşa umuttan başka bir şey getirmeyecek gibi. Çok soylu duygularla ama aceleci davranıyorsunuz.

Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Yeniden ele alınması sizin çıkarınıza olacak.

Akşama yakın yapacağınız bir görüşme sizde büyük sevinçler yaratabilir. Umutların gerçeğe dönüşmesi için önünüzde elverişli günler var. Cesaret ve gerekçiliğin bir arada davranabilmesi gerekecek. Bazı konularda haksızlığa uğramışlık duygusu yaşıyorsunuz. Ama bu, size çok özenli davranılan durumlarda da olabiliyor. Bu kırılgan günleri geride bırakacaksınız.


Saat: 17:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.