Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013 (https://www.forumaski.com/balik/64149-balik-burcu-gunluk-yorum-2-kasim-2013-a.html)

Naevia 02.11.2013 01:11

Balık Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013
 


Balık Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Aşk son günlerde yanınıza gelip gelip gidiyor. Ondan bir dokunuş bekler gibisiniz. Sizin gibi bir aşk insanının aşka gösterdiği bu dönemsel duyarsızlıklar, size belli referanslarla yaklaşan insanların cesaretini kırıyor.

Etrafınızda projektörler yanıyor, ama siz önünüzdekileri göremiyorsunuz. Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz. Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var.

Sıkıntıları atacaksınız. Şansınız yaver gidecek. Şansınızın size kısa vadeli güldürü oyunları oynadığını görmeniz gerekiyor. Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek

Bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olacak. Onlara pek sıcak olmayan davranışlarla bu zorunluluğu hissettirmemeli, onların size bir zamanlar gösterdiği konukseverliği unutmamalısınız.

Bazı ilişkileriniz sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde bir operasyon yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde hayatı bütün gerçekleriyle top yekun yaşamanız hayal gibi görünüyor. Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir kaos yaşıyorsunuz. Bu kaos sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden bir bilge olarak çıkacaksınız.


Saat: 01:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.