Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   25 Ocak 2014 Balık Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/87000-25-ocak-2014-balik-burcu-yorumu.html)

Şafak 25.01.2014 20:15

25 Ocak 2014 Balık Burcu Yorumu
 
25 Ocak 2014 Balık Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Balık Burçları ve yükselen burçları Balık Burcu olanlar, 25 Ocak 2014 Balık Burcu günlük burç yorumlarımız şu şekilde; Bugün, partnerinizin eleştirel tutumu nedeniyle aranızda bazı görüş ayrılıkları ve istenmeyen durumlar oluşabilir. Sizin isteklerinizle onun bakış açısı arasındaki farklılıklar nedeniyle oluşan bu durum tamamen günlük enerjilerin yarattığı bir gerilimdir. Geçmişte yaşanan bazı konularla alakalı benzer olaylar gündeme gelebilir ve o, kendince olayları yorumlayabilir. Bu durum karşısında anlayış yine size düşmektedir. Dengeyi sağlamak adına kararlı bir tutum içinde olmalı ve olayları olgun bir bakış açısıyla değerlendirmeye çalışmalısınız. Kimi anlarda garip tepkilerde bulunsa da, siz gereken şekilde ortamı yumuşatmaya çalışmalısınız. Böyle davranmanız halinde olaylar yatışabilir ve gereksiz detayların neden olduğu tatsızlıklar çözüme kavuşabilir. 25 Ocak 2014 gününe ait Balık Burcu günlük burç yorumumuzun sonunda tüm Balık burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

Gönlünüzdeki kişinin cazibesi, yaşamınızdaki bir çok şeyin cazibesini gölgeliyor. Ona ayak uydurmak için, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bu, biraz aşırıya kaçmak gibi gözüküyor.

Muhataplarınızın şartlanmış olduğuna olan inancınız, sizi anlatma güçlüğü içerisine sokabiliyor. Teknik bir konuda problem yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor.

Eli açıklık size sürekli zararlar getiriyor. Paranın, birçok yerde, kıymetini bilmiyor gibi davranışlar sergiliyorsunuz. Son günlerdeki para sıkıntılarınızda zararlı alışkanlığınız çok belirleyici.

Bazı konular için dengeleme yapmaya ihtiyacınız var. Söyledikleriniz ve davranışlarınız arasındaki çelişki, tutarlılığınızla ilgili kuşkular yaratabiliyor.


Saat: 16:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.