Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   29 Nisan 2015 Çarşamba Başak Burcu (https://www.forumaski.com/basak/151988-29-nisan-2015-carsamba-basak-burcu.html)

Şekerpare 29.04.2015 17:40

29 Nisan 2015 Çarşamba Başak Burcu
 
29 Nisan 2015 Çarşamba Başak Burcu

:basak:


Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri gözden geçirebilir, geleceğe yönelik isteklerinizi anlatabilirsiniz. Ancak endişe ve kuruntulardan uzaklaşmalı, yapıcı ve olumlu beklentiler içinde olmalısınız. Yaratıcılığınızın yükselmeye başladığı bir dönemdesiniz. Sanatsal konularda çalışmalar yapmak ve doğal ürünler ile ilgilenmek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Ayrıca bu alanlarda araştırmalar yapabilir, isteklerinizi belirleyebilir ve harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde, sanat ve eğlence ortamlarında bulunarak keyifli vakit geçireceksiniz.

Başak Burcu Genel Durum
Bugün, tim dikkatinizi ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmek üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Aile bireylerine vakit ayırabilir veya bazı akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Başak Burcu Kariyer Durumu
Mesleki konuların, günün ana temalarını teşkil etmesi mümkündür. İş çevresini ve iş hayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz.


Saat: 01:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.