Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/basak/154210-basak-burcunda-bugun-22-mayis-2015-cuma.html)

DeRDeST 22.05.2015 07:36

Başak Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma
 
Başak Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma

:basak:

Sevgili Başaklar, Cuma gününü, iki görünümle karşılayacağız. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığı sizi ilişkinizle alakalı konularda düşündüreceğe benziyor. Venüs Yengeç burcunda sizi eskiye bağımlı kılarken, Pluto Oğlak burcunda yaşadığımız ilişkinin mutlaka bir değişimden geçmesi gerektiği yönünde bizi baskı altına alabilir. Sevilmeye ihtiyaç duyduğumuz şu aralar, partnerimizle aramızda yaşananlar bezdirici olabilir. Peki günü olumlu geçirmenin yolu nedir? Yine bilinçli davranmaktan, dengeli hareket etmekten geçiyor. Aranızdaki sorunlar nedeniyle birbirinize yüklenmek yerine lütfen mantıklı bir şekilde probleme neden olan noktaları gözden geçiriniz.

Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, işimiz veya girişimde bulunmak istediğimiz her konuda para kazanmak, başarılı olmak, rahat etmek, seçkin yaşamak arzumuzun işaretçisidir. Sorumluluklarımızı yerine getirmeyi tabii ki isteriz. Ancak bunun bize faydalı bir geri dönüşümü olmasını arzularız. Ne kadar güç sahibi olursam o kadar rahat ederim düşüncesiyle hareket ederiz. Çabucak işler yoluna girsin isteriz. Bu görünüm bu anlamda size destek verir. Ancak sabırsız olmamak lazımdır. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. İş tercihlerimizi, parasal ilişkilerimizi iyice gözden geçirmeliyiz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 22:40

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.