Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/basak/154888-basak-burcunda-bu-ay-ve-kariyer-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 13:00

Başak Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015
 
Başak Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015

:basak:

1-7 Haziran arası: İş konularında bu haftaki görünümlere baktığımızda ben temkinli hareket etmenin doğru olacağını düşünüyorum. Çünkü bazı işlerin hem iş hem maddi anlamda oturması, düzelmesi, için zaman olgusu bir hayli önem taşıyor. Sabırlı olmamız lazım. Bir de dağılmamamız, hedefimizin bilincinde hareket etmemiz yararlı olacak. Yöneticiniz Merkür'ün geri hareketi zaten düşünmek, gözden geçirmelerde bulunmak yönünde olumludur.
8-14 Haziran arası: 12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında düz seyrini sürdürecek Merkür, kariyer yaşamınızda iletişimi, haberleşmeleri, bağlantıları yeniden aktif hale getiriyor. 19 Mayıs tarihinden bu yana olan durgunluk yerini hızlanmaya bırakıyor. Kısa süreli gelir geçer işler yerine, sağlam ve tutarlı işlere yöneleceğiz. İletişim yoğunlaşacak. Bugünlerde ayrıntılara fazla dalmadan asıl önemli işlere öncelik tanıyalım. Tabii ki gerektiğinde tedbirli davranalım. Elimizdeki donelere bakalım. Bir işi yaparken araştıralım, bilgilenelim ve ona göre sunumunu yapalım. Ancak şu var ki, bilgimizden emin olduğumuz konuları da başkalarına aktaralım, konuşalım, yazalım. Endişeli davranmayalım.
15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak aktif Yeniay, iş hayatında yeni bilgiler edinme, kendinizi geliştirme anlamında olumludur. Eğer amacınız hızlıca yükselmek, iyi bir iş bulmak, aktif olmak, bulunduğunuz yerde adınızdan söz ettirmek, başkalarının dikkati çekmek, atağa geçmek ise, bu Yeniay biçilmiş İş ortamına çabucak alışırsınız. Genelde serbest işler için bu Yeniayın daha etkili olduğunu söylemeliyim. Emir altında olmak pek işimize gelmeyebilir. Veri toplama, haber alma, haberi dışa iletme, sözgelimi medya, yayıncılık, iletişim, haberleşme, reklamcılık gibi meslek sahipleri için bu Yeniay, başarılı işler çıkarmanızı sağlar. Bir ürünün insanlara tanıtılması ve onun hemen kısa sürede beğenilmesi mümkündür. Tabii ki Başaklar için, kalıcı olan işler önemlidir. Bu yüzden de mükemmel olana ulaşmak için sabırla çalışırlar. Ancak vakit kaybettikleri ve fırsatları kaçırdıkları da olur. İşte bu Yeniayın pek sabırlı yanı yok. Hemen harekete geç, işi bitir, yenilikçi düşün diyen bir ışığı var. Başkalarıyla mali ortaklıklarda ben yine de dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir anda hoşa giden bir şey, sonrasında problem oluşturabilir. Yeni bir karar vereceklerin dağılmadan, iyice odaklanmayı, enine boyuna düşünmeleri iyi olur. Çünkü Yeniayın Mars ile kavuşumu, arkanızdan biri kovalıyormuş gibi sizi hızlandırır. Bazıları bu Yeniayda, işi bırakıp arzu ettikleri bir başka yere geçiş yapabilirler. Kimileri terfi veya tayin edilebilirler. Bu türden yenilikler şaşırtıcı olmayacaktır. Bunlara da hazırlıklı olalım. Yeniay iş yoğunluğunu yükseltebilir. Yolculuklar, bağlantılar, görüşmeler, toplantılar, yazışmalar, tanıtımlar, pazarlama türündeki işler bu Yeniayın bir hayli etkili olacağını gösteriyor.
22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünüm, mesleki ve ilişki konularında zaman mevhumunu göz önüne alarak hareket etmeniz halinde başarılı sonuçlar alabileceğinizi gösteriyor. İş hayatında profesyonelce hareket etmek, ilişki konusunda da gerçekçi olmakta yarar var. Aklımızı kullanmak durumundayız. Uygulanabilir işlere yönelmekte, zamanı iyi değerlendirmekte ve gerçekçi olmakta yarar var. Dağılmamalıyız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 22:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.