Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/basak/157625-basak-burcunda-bugun-22-haziran-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 22.06.2015 10:30

Başak Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi
 
Başak Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi

:basak:

Sevgili Başaklar yeni haftamızı, burcunuz üzerinde ilerleyen Ay geçişiyle karşılıyoruz. Saat 13:26 Ay-Merkür mücadeleci görünümü, akıllıca hareket etmemiz gerektiği yolunda bizi uyarıyor. Seçenekleri değerlendirirken her şeyin enine boyuna düşün ve ondan sonra kararını ver diyerek önlem almamızı sağlıyor.

Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı, hayatımızda sorun yaratan meselelerin tespit edilmesi, şüphe duyduğunuz her ne varsa, onun üzerinde düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor. Mantığınızın sesini dinlemeyi ihmal etmeyiniz. Akıllıca hareket edilmeli, ilişkinizle ilgili meselelerde uyanık olunmalıdır. Bazen görmek istemediklerimizi yok sayarız. Oysaki gerçeklerin ışığı altında ilerlemek sonradan pişman olmaktan iyidir. Çelişkili durumlar, kafanızda soru işareti uyandıran noktaları önemsemekte yarar var.

Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, fiziksel ve ruhsal anlamdaki yenilenmenin, güçlenmenin, eski sorunlarınızı şimdi tekrar ele alarak bunları gözden geçirmenin işaretçisidir. Öyle olaylar veya deneyimlerden geçirir ki sizi, artık neyin ne olduğunu gayet iyi bilirsiniz. Dış dünyada etkin olmanın yolu, kendi iç dünyamdaki zenginlikleri keşfetmekmiş dersiniz. Maddi ortaklıklarınızı, özel hayatınızı farklı bir bakış açısıyla ele almaya başlarsınız. Destek gördüğünüz gibi köstekleyen insanları da bu görünüm sayesinde daha iyi anlarsınız. Paranızı korumayı, kiminle iş yapılır, kiminle yan yana gelinir, kime sırlar verilir, bütün bunları kafanızın içinde oturtmayı öğrenirsiniz. Yaşanan bazı sürpriz gelişmeler, belki sizi durdurucu etki yaratmış olabilir. Davalar, hukuksal konular, sağlık problemleri, sadece kendini düşünen kişiler nedeniyle yaşanmış her ne varsa bunları bir tecrübe olarak görerek, bundan sonrasında çok daha seçici ve dikkatli olmayı öğrenirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 20:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.