Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Ağustos 2015 Başak Burcu Aylık Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/basak/163251-agustos-2015-basak-burcu-aylik-burc-yorumlari.html)

Jineps 14.08.2015 15:14

Ağustos 2015 Başak Burcu Aylık Burç Yorumları
 
Ağustos 2015 Başak Burcu Aylık Burç Yorumları

:basak:

GENEL BİR BAKIŞ

7 Ağustos tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlayacak.Kişisel hayatınızda ve iş hayatınızda seçeneklere bir bakmanız ve titiz davranmanız gerekecek. Venüs geri hareketi olmasından dolayı elde olmadan yaşanabilecek ilişki ve iş ortaklık gibi durumların sekteye uğrayabileceğini bilmeniz gerekecek.

8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak.Çevre ilişkileri ve mali konuları mümkün olduğunca önemsemeniz gerekecek.

11 Ağustos tarihinde Jüpiter burcunuzda seyr-i alem etmeye başlayacak.Bir işe koyulurken araştırmadan,incelemeden bir abartı içine girmeden ne olursa olsun yaşadığınız ülke üzerinde yaşanılan problemlerin de sizin üzerinizde etkisi olacak.

14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. İş ortaklıkları, partner ilişkileri gibi konularda her türlü olasılığı düşünmeniz gerekecek.Mali konularda dikkat etmeniz ve paranızı aşmamanız gerekecek.

23 Ağustos tarihinde Güneş burcunuz üzerinde seyrine başlayacak.Doğum günleriniz şimdiden kutlu olsun.Güven duygunuzu üst düzeyde tutmanız gerekecek.Yaşanması muhtemel bekleyişleri ya da durumları gerçekçi olarak ele almanız gerekecek.

27 Ağustos tarihinde kazanç evinizde Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak.Bütçenizi artı ve eksilerini net görme arzusu olacak.İş ortaklıklarında bencil düşünmeden karşınızdakinin taleplerini de dinlemeniz gerekecek.

29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda oluşacak.Hassas durumlara dikkat etmeniz gerekecek.Tek başına hareket edemiyorsanız birileri ile anlaşmak için özveri ve taviz de vermeniz gerekebilir.


AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu geçişle aynı zamana denk gelen Venüs-Aslan geri hareketi de unutmamak gerekiyor. Olumlu yönde geçirmek istiyorsak zamanı ve enerjimizi dikkat etmemiz gereken nokta, onun yaptığı, bunun söylediği, yapamadığım, edemediğim gibi olumsuz hallere takılmak, inatlaşmak yerine, yapabildiklerimizle, yapmaktan zevk aldıklarımızla ortaya koymak. Hayat bu, bazen geriye çekilip şöyle bir düşünmek, toparlanmak, hırs, kavga, öfkeden uzak durmak gerekir. Tabii ki günlük işlerimizi yapacağız. Ancak zorlamayacağız kendimizi. Sözgelimi spor yapmak, çocuklarımız varsa onlarla zaman geçirmek, yeteneklerimizi geliştirmek gibi. Bizi sinirlendiren bir şeyin üzerine gitmek yerine bir müddetliğine askıya almak, daha sonra yeniden bakarız. Şu cömert yanlarımız var ya, hani insanlara cömertçe sunduğumuz, sonra pişmanlık duyduğumuz davranışlarımız, işte bunların ölçüsünü bilme zamanlarımız. Birilerinin, bir şeylerin bizi germesine, çileden çıkarmasına izin vermeyeceğiz. Elimizden geldiğince bedenimize iyi davranacağız. Ruhumuza iyi gelene yöneleceğiz.

10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, kişisel anlamda aktif girişimlerde bulunma arzunuzu işaret ettiği gibi, pratik ve akılcı düşünmenin önemini gösteriyor. İlişki meselelerinde gerçekçi ve yeri geldiğinde tedbirli olmalıyız. Eğer sert ve taviz vermez bir kişiysek, tolerans göstermeyi de bilmemiz lazım. Eğer çok fedakar ve sürekli alttan alan birisiysek bundan da vazgeçmeliyiz. Öyle bir denge olmalı ki, ne karşı taraf dengesiz biri, ne de siz fazla eleştirel davranmamalısınız. Aşırı yargılamak, sürekli suç bulmak, beraberliklerin bozulmasına yol açar. Yaptığınız seçimlere dikkat ediniz. Şu günlerde iş veya başka bir alanda yapılacak bağlantılara, sözleşmelere, hukuki konulara dikkatli bir şekilde eğiliniz. Haklarınızın farkında olunuz.

17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, özgüven duygunuzun yükselişidir. Bu tabii ki, gayet olumludur. Böylece hem kişisel girişimleriniz hem mesleki hem de duygusal bir takım meseleler üzerinde bilinçli düşünmenizi sağlar. Akıllıca hareket edebileceğiniz bir zaman dilimidir. Bir yıl sonra yeni bir yaşa girme, yeni kararlar verme anlamında olumludur. Ayrıca iyi niyetinizi kullanan, ancak hem dostluk hem de iş anlamında verimsiz olan ilişkilerin gözden geçirilme ve bugüne dek görülmeyen, bilinmeyen durumların aydınlığa kavuşturulması yönünde de ilginç bir süreçtir.

24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihinde, odaklandığınız konular, meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünmeye neden olabilir. Sorumluluklar, baskılar, ciddiyet, yakın çevrenizle ilgili meseleler endişe yaratıyor olsa da, siz mevcut durumu belli bir çerçeve altına alarak bilinçli şekilde ele alırsanız, doğru saptamada bulunursunuz. Zekanız ve analiz gücünüz size yardımcıdır. Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzere ve Merkür ile bu görünümü son kez gerçekleşiyor.


İŞ VE KARİYER
3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde yöneticiniz Merkür, burcunuzda seyahatine başlıyor. Bu sizlerin düşünme, algılama, planlama yönünde en aktif zamanınız. Konuşurken, bir iş üzerinde incelemede bulunurken, bir adım atarken her bir ayrıntıyı kendinize göre ele alma vaktiniz. Sizler bu geçişin en etkin kişileri olarak, etrafınızdaki kişilere örnek olabilecek kişisiniz. İnsanlar size danışabilir, yaptığınız işi beğenerek bunu nasıl düşündüğünüzü sorabilirler. Bildiğiniz gibi Venüs gerileme hareketi devam ediyor. Maddi konularda, hayatın genelinde bir geri çekilip duygularınızı tartıyorsunuz. İşte Merkür burcunuzda ilerlediği bu tarihte, o geri çekilişin sizi yoran noktaları, detaylı şekilde ele alarak güce dönüştürebilirsiniz.

10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Jüpiter sizler için 12 yıl sonra gelen bir şans dönemi diyebiliriz. İş hayatı başta olmak üzere, kişisel anlamda atılan her adımın, verilen her kararın titizlikle ele alındığı bir zaman başlıyor. Satürn-Yay geçişiyle örtüşecek olan bu geçiş, size yerleşim yeriniz, ailenizle alakalı konularda sorumluluk almanızı sağlarken, Jüpiter size bilgelik, güvenilirlik, istikrarlı bir yaşam için gerekli olan her şeyde yardımcı oluyor. Düzeniniz önemli bu dönemde. Belki de yeniden bir sayfa açmak ve bu sayfadan hayata bir daha bakmak lazım. Bunu başarabilirsiniz. Yanlış gitmekte olanı doğruya, işlerliği olmayanı verimli hale getirmeye çalışacağınız bu dönemde, aksaklıkları düzelttikçe çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Siz gözlem gücünüzle, detaylı bakış açınızla, emekçi gönlünüzle bu dönemde başkalarına yararlı olacak işlere imza atabilirsiniz. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken nokta, her şeyin doğrusunu bir tek kendinizin bildiğini düşünmemek, her şeye bir kusur bulmamak veya böyle bir imaj yaratmamaktır. İnsanlar sizi itici bulabilirler.

13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, önemli konular üzerinde düşünmenizi, planlar yapmanızı, kendinizi şöyle bir gözden geçirerek kimlerle ne gibi alışverişiniz olduğunu belirlemenizde rehberlik ediyor. Kimsenin bilmediği sıkıntı ve sorunlarınızı çözebilmeniz, olmadık insanlar yüzünden yaşadığınız problemlerden kurtulmanız için kendinizle baş başa kalarak düşünmek faydalı olacaktır mutlaka. Bazen insan öyle durumlar yaşar ki, sanki bir yol ayrımında, ne yana gideceğini bilmez hale gelir. Parlak bir fikir, bir destek, bir cana ihtiyaç duyar. İşte bu görünüm size bu anlamda kılavuz olabilir. Sizi baskı altına alan ne varsa, onları tespit etmek bile size iyi gelecektir. Arınmanızı, kendinizi toparlamanızı sağlayabilir.

17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, kendimizi yeniden toparlamak, gücümüzü kazanmak arzumuzu işaret ediyor. Bazen çevremizdeki kişiler veya koşullarımız gereği baskı altında kalıyoruz. Kafamızı takıyoruz, rahatsız oluyoruz. Oysaki bizi durduran dış etkenler değil, bizim dış seslere fazla kulak vermemiz yüzündendir. Kendimize güvenmeliyiz.

24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, önümüzdeki 13 Eylül tarihinde burcunuzda oluşacak Güneş Tutulmasına sizi hazırlıyor diyebiliriz. Bu Dolunay, Kişisel anlamda kararlarınızı, seçeneklerinizi, hayatınızı ve de hepsinden önemlisi ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor. Kişisel açıdan verimli, sağlıklı, tatmin edici bir yol çizebilmek için, gerçekçi olmak gerekiyor. Tabii ki dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İlişkilerinizde hayal kırıklığı yaşamamak için, seçimlerinizi doğru yapmanız lazım. Bir yandan her şeyi eleştirip, diğer yandan sorunları çözmek yerine olanı olduğu gibi kabul ederseniz sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız. İş ortaklıklarında da bunlar önemli. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, dengeli bir bütçenin önemini vurguluyor. Maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak istiyorsan bunlara dikkat et diyor.


PARA
3-9 Ağustos arası: Bu hafta içindeki görünümlerin tümü, iç dünyanızın derinliklerine çekilerek nelerin size yük olduğunu neleri derleyip toparlamanız gerektiğini düşünmenizi sağlayacaktır. Karşınıza yakın çevreniz, dostluklarınız, aşk-iş-para yönünde engeller çıkabilir. Ancak bu engellerin tümü, yeniden bir bakmak, yeniden amacınızı belirlemek, kendinizi yeniden inşa etmek adına aslında fırsattır. Biz bunu böyle görmeyiz de, her şey neden üstüme geliyor diye düşünürüz. O üstümüze gelen, bizim es geçtiğimiz, belki de fazla büyüttüğümüz, üstlendiğimiz, kırıldığımız meselelerdir. Bu meseleleri çözecek tek yol, sizi stres altına alan, endişeye sürükleyen ne varsa onları geride bırakmak bütünün güzelliğinin, o bütünün ayrılmaz bir parçası olduğunuz gerçeğini bilmektir.

10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay, gerileyen Venüs ile kavuşum yapacak. Önemsenme, fark edilme, takdir edilme arzunuz bir hayli yoğun. Bunları dışa karşı ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Anlaşılmak istiyorsunuz. Sorunlarınız maddi anlamda sizi yoruyor. Sıkıntılarınızı fark etmemeleri için dışa karşı güçlüyüm imajı yaratmaktasınız. Geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana kafanızı karıştıran meseleleri şimdi tekrar bir gözden geçireceksiniz. Bu Yeniayda bazı Başaklar insanlara yardım amaçlı, kendilerine güvenlerini yeniden kazandırıcı çalışmalara ağırlık verebilirler.

17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, finansal açıdan iş veya özel anlamda ortaklık içinde bulunduğunuz kişilerle alakalı konularda artık çok dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Bu insanlar, bu ortaklıklar birçok kez beklenmedik sorunlara yol açtıysa, lütfen artık girişimlerinizde, ilişkilerinizde dikkatli olunuz. Venüs geri hareketi devam ediyor. Yapılacak analizlerin faydalı olacağını söylüyor.

24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek ve kazanç evinizde etkili olacak. Bu da demektir ki güzel alışverişler, gereksinimleri karşılama anlamında isteklisiniz. Bu dönemde, kariyer hayatımızla ilgili konularda hem maddi anlamda ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de bağlantılarda bulunacağız. Bu bağlantıların hem çok akıllıca iletişime dayalı yapılması, ne konuşulacağının bilinmesi hem de fayda sağlıyor olması bizim için önemli. İşimizi bileceğiz dersek daha doğru olur. Nabza göre şerbet vermek vaktidir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişi, kurulan bağlantıların faydalı olacağını gösteriyor. Giyim ve kuşama önem vermekte de yarar var. Kendimizi itina göstermemizde yarar var. Başak genelde hesabını bildiği için, bu ihtiyaçların ekonomik bir şekilde halledilmesi mümkündür.

Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.


AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-12-16-17-21-22-25-26
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-8-9-23-24-30
Aşkta En Şanslı Günler : 25-26
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 18-19
Yeniay : 15-16-17
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 2-3-4-29-30-31
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

mynet


Saat: 14:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.