Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   2016 Başak Burcu Sağlık (https://www.forumaski.com/basak/173492-2016-basak-burcu-saglik.html)

Papatya 27.12.2015 10:31

2016 Başak Burcu Sağlık
 
2016 Başak Burcu Sağlık

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Her şeyden önce sağlıklı bir yaşam için endişeden ve tedirginlikten uzak durun. Sağlığınız Ekim ve Kasım aylarında özen gösterip bu dönemde yiyecek ve içeceklerinize dikkat edip doktorun size söylediklerini dikkatle uygulayın. Tedirgin ve hırslı bir yapıya sahip olmanız sonucunda strese girip, kas ağrıları çekip gereksiz hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz.

Formda kalmak için yediklerinize dikkat edip spor yapmak gerekebilir. Ama bunu saplantı haline getirip aşırıya kaçmayın. Başak insanının karın ve bağırsakları hastalıktan en çabuk etkilenen bölgesidir. Bu yüzden bu bölgenizi doktor kontrolünde korumaya alın. Metabozlizmanız hızlı işlediği için kilo almaya eğilimli değilsiniz. Böyle zamanlarda hazmınız zorlaştığından hafif yiyecekler yemelisiniz.

Başak insanı bütün burçlar içinde en sağlıklı, en taze sebze ve meyvelerle beslenendir. Ama özellikle demir eksikliğine dikkat etmelisiniz. Düzenli ve planlı olan başak bu hassas konuya dikkat edecektir. Sağlıklı olmak ve stresten kurtulmak için aktivitelere katılmayı ihmal etmeyin. Sürekli endişeli ve tedirgin olan Başak sorunlarını uzun süre kafasından atamaz.

Üzüntülü olduğunuz zamanlarda taze sebze ve meyvelere yönelmeniz çok yerinde bir davranıştır. Hatta bir süreliğine sinirli olduğunuz zamanlar az yağlı besinleri tercih etmelisiniz. Açık havada uzun mesafe gerektiren sporları tercih etmelisiniz. Tenis ve voleybolda sizi rahatlatabilecek sporlardır.

burc.web


Saat: 16:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.