Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   2017 Burç Yorumları Başak Burcu İş Kariyer (https://www.forumaski.com/basak/189393-2017-burc-yorumlari-basak-burcu-kariyer.html)

Jade 10.12.2016 12:31

2017 Burç Yorumları Başak Burcu İş Kariyer
 
2017 Burç Yorumları Başak Burcu İş Kariyer

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

2017 başak burcu kariyer ve finansal konularda bu sene, eğitim, hukuk konuları, yurtdışı bağlantıları, teknolojik iş ve konularla, gayrimenkul sektörü ve emlak alanları sizin adınıza vurgulu olacak. Bu alanlarda uğraşıları olan başak burçları, 2017 yılının ilk yarısı sürekli değişen şartlar ve dalgalı piyasa koşulları nedeniyle sağlam ilerlemek ve risk almadan işleri yönetme eğilimine geçmeniz doğru olacaktır.
Başak burçaları 2017 Ocak ayı boyunca finansal konularda 2017 yılının ilk ayını dikkati ve planlı geçirmekte fayda var. 2017 yılının ilk çeyreği bilhassa borsa ve benzeri spekülatif finansal yatırımlarınız açısından dikkatli olmanızı gerektirmekte. Bu alanlarda yürüttüğünüz işleriniz varsa, riskli adımlar atmamaya bakın.
Emlak yatırımı yapmak isteyen başak burçları için bu sene 2017 yılının ilk dilimi aktif olacağınız ama sonuç almakta zorlanabileceğiniz enerjiler taşımakta. Özellikle emlak piyasası üzerinden yürüttüğünüz işleriniz varsa, Şubat sonuyla birlikte çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle Nisan ve Mayıs aylarında bu alanlardaki daha girişimci olabileceksiniz. Eğer almayı planladığınız bir ev veya taşınmaz varsa, bu durumu Nisan ayına kadar hayata geçirmeniz daha doğru olacaktır. Nisan ile Haziran arası ev, araba alım ve satımlarında doğru kararı vermek, isabetli bir yatırım yapmak için şartlar çok uygun olmayabilir.

Başak burcu 2017 Mart ayı iş, kariyer ve finansal planlarınız adına sizin için hareketli zamanlara işaret etmekte. Öncelikle Mart ayında gerçekleşecek tutulmalar, şartların çabuk değişmesi ile planlarınızı yeniden revize etmenizi gerektirecek. Öte yandan ortaklı iş ve projeler, yeni bir iş ortaklığı veya halen süregelen ekip veya benzeri çalışmalarınız adına Mart ayında faal bir dönem yaşayacaksınız.
Başak burcu 2017 Mayıs ile Temmuz ayı arasını finansal konularda temkinli geçirmekte fayda var. Yurtdışı işleri, yabancılarla olan kontaklar, ithalat veya ihracat bağlantılarınızda eskiden başlayan ama ilerlemeyen konuları hızlandırıp, tekrar fırsat yakalamanıza olanak sağlayabilir. Ancak bu dönemde yeni bir iş anlaşması veya kontak için uygun zamanlar olmayacağını da unutmamak gerekmekte.

2017 yılı Ocak ile Mayıs arasında eğitim, hukuki konular, yurtdışı işleri, danışmanlık ve benzeri alanlarda ilerlemekte zorlanabilirisiz. Bilhassa hukuk davalarınız adına bu süreçte uzamalar veya beklemeler yaşanabilir.

2017 Haziran Temmuz döneminde finansal konular, finansal gelirler açısından şanslı bir etkiler var. Ancak Haziran ayında kariyerinizle ilgili planları iyi dengelemeniz, riskli yatırım ve adımları bekletmeniz gerektiğini de vurgulamakta.

Sevgili başaklar 2017 yılında finansal konular, finansal yatırımlar ve finansal beklentileriniz adına 2017 yılının son çeyreği, Eylül ayından itibaren ilk yarıya göre daha rahat etkileriniz söz konusu. 2017 yılının ilk yarısı Eylüle kadar olan dönemde her türlü iş ilişkiniz, bağlantınız ve finansal dengeleriniz adına tedbirli olmak gerekecek. Eylülden itibaren ise işlerinizde finansal beklentilerinizi daha rahat yerine getirebilir, koşulları kontrol etme veya kazanç sağlama potansiyeliniz yükseliyor.

Her durumda bu sene Ocak Ağustos arası daha çok izleyerek hareket etme, riskten kaçınma, gelir gider dengelerinizi iyi ayarlama üzerine kurulu olduğunu söyleyebiliriz. Ağustos’tan sonraki bölümde sonbaharla birlikte, finansal alacaklarınızı toparlama, yaptığınız işte kar sağlama söz konusu.

Ağustos ayında’ta gerçekleşecek belirsizlik etkilerini arttırabilir. Ağustos ayında işlerde sonuç almanız zor olabilir. Bu aralığı iş veya benzeri konular yerine tatil veya dinlenme sürecine ayırmak daha doğru olur.

2017 yılı iş e kariyer açısından Mart ile Mayıs ayları arası zorlayıcı etkiler söz konusu. Şartları bu dönemde zorlamayın. Bilmediğiniz ve anlamadığınız işlere yatırım yapmayın. Ağustos Aralık arası ise finansal konularda daha akıcı etkiler olmakla birlikte, siz de daha çok birikime yönelecek veya bankacılık işlemleri ve mevduat hesaplarınız, döviz ve benzeri yatırımlardan kar elde edebileceksiniz. Lüks tüketim, ihtiyacınız olmayanı almak, gereksiz alışverişten kaçınmak finansal açıdan gelir gider dengelerinizi iyi ayarlamak ve yılı programlı şekilde idare etmeye gayret etmek sizi karlı kılacaktır.


Saat: 13:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.