Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   28 Temmuz 2013 Pazar Başak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/43415-28-temmuz-2013-pazar-basak-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 28.07.2013 02:40

28 Temmuz 2013 Pazar Başak Burcu Yorumu
 
28 Temmuz 2013 Pazar Başak Burcu Yorumu
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ay ın etkisiyle ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkilerinizde yenilikçi ve idealist tutumlar içine girebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla
yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz. Aşkta aşırı duyarlılık ya da gerçekçi olmayan eğilimler söz konusu

İş Yaşamı : Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. Her konuda kontrollüsünüz. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.

Para Durumu : Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğünü bilin. Para konularında temkinli davranmalısınız.

Dikkat : Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.


Saat: 19:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.