Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Aşk Hayatında Başak Erkeği (https://www.forumaski.com/basak/88050-ask-hayatinda-basak-erkegi.html)

Perii 29.01.2014 21:51

Aşk Hayatında Başak Erkeği
 
Aşk Hayatında Başak Erkeği

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Başak erkeği kolay kolay aşık olmaz ancak olduğunda bu, ömür boyu sürer. O bir kadında öncelikle akla bakar. Zeki ve mantıklı kadınlardan hoşlanır. Partneriyle entellektüel paylaşım içinde olmayı sever. Diğer bir olmazsa olmazı temizliktir. Başak erkeği hastalık derecesinde titizdir. Tıpkı kendi gibi bakımlı ve titiz kadınlardan hoşlanır. Dışarıdan biraz soğuk ve mesafeli gözükürler.Bunun nedeni seçici bir insan olmasıdır. Başak erkeğiyle yakınlaşması biraz zor gibi gözükse de yakınlaşmayı başardığınızda aslında çok samimi, içten ve rahat bir insan olduğunu anlayabilirsiniz. Başak erkekleri yardımsever olurlar ve kadınlarına da yardımları dokunması adına ellerinden geleni yaparlar.
Romantik değil Ama Güvenilir
Pek romantik oldukları söylenemez. Gerçekçilik ve mantık tüm kararlarında ve davranışlarında etkili olur. Kendine ait bir mahremiyet alanı vardır ve özeline çok fazla müdahale edilmesinden hoşlanmaz. Bu bazen bencilce gibi gözükse de aslında beklentisi özgürlük alanının kaybolmamasıdır. Çocukları ve aile hayatını sever. Eğer bir kadını gerçekten sevmişse ona büyük saygı duyar ve hiçi düşünmeden tüm hayatını onunla geçirmeyi düşünebilir. Kısa süreli ilişkiler, kaçamak ve heyecanlar Başak erkeğine göre değildir. Bu anlamda sadakat bakımından güvenilir bir erkektir diyebiliriz.
Her şeyi uzun uzun düşünen, planlayan ve analiz eden kişiliği sebebşiyle cinsellikte hızdan, anilikten ve spontane maceralardan hiç hoşlanmaz. Cinselliğin yaşamında çok yer kaplamasını, problemler yaratan bir unsur olmasını istemediği için, tek eşliliği tercih eder. Birisiyle beraber olmak istediğinde bunun için hem kendisine hem de karşısındaki insana zaman tanır. Başak burcunun en belirgin özelliklerinden olan detaycılık da, cinsellikte kendini gösterir.
Diğer Burçlar ve Başak Erkeği
Güvenilir ve uzun bir ilişkinin paylaşımını boğa burcuyla yakalayabilir. Boğa burcunun sadık ve bağlı yanının olması bir ilişkide endişe ve kaygı duymasını ortadan kaldırır. Eğlenerek ve gezerek hayatını renkli bir şekilde yaşamak istiyorsa bu isteğe Yay burcu kadını ile kavuşabilir. Yengeç burcuyla ise cinsel yönden mutlu olabilir.


Saat: 20:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.