Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Basketbol (https://www.forumaski.com/basketbol/)
-   -   Kunter: "Beklediğimizden fazla sayı yedik" (https://www.forumaski.com/basketbol/24127-kunter-bekledigimizden-fazla-sayi-yedik.html)

Jaqen 14.01.2013 18:32

Kunter: "Beklediğimizden fazla sayı yedik"
 
Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter, Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasında beklediklerinden daha çok sayıyı potalarında gördüğünü belirtti.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter, 83-75 kazandıkları Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasında fazla sayı yediklerini söyledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kunter, mücadele öncesi 70 veya altında sayı yemeyi planladıklarını belirterek, ''Top kaybını 10 olarak planlıyorduk, 11 top kaybı yaptık. Bu ikisi beni ilgilendiren konu. Fazla sayı yedik. Caja Laboral maçı sonrası moral bozukluğu oldu. Alışık değiliz. Avrupa seviyesinde bazı şeyleri yeni yeni keşfediyoruz. Savunma konusunda özelliklerimizi geliştirmemiz gerekiyor'' dedi.

Sakat oyuncular Tutku Açık ve Gasper Vidmar'ın olmamasının handikap olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Tutku'nun hala 15 günü var. Vidmar, Caja Laboral maçında oynayacak durumdaydı ancak ayağında ağrı hissetti, tedavisi devam ediyor. 125 kiloluk bir adam. Sakatlığını aşması kolay değil. İğneyle oynamasına da karşıyız. Daha sezonun yarısında değiliz. İğneyle oynatmak iyi değil. Tahmin ediyorum bu hafta düzelecek. Barcelona Regal maçında en azından süre almasını bekliyoruz.''

-Babaoğlu: ''Sakat oyuncularımızın eksikliğini hissettik''-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu ise sakatlıkların kendilerini olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Babaoğlu, maçın planladıkları gibi gittiğini ve son ana kadar mücadele ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Kısıtlı rotasyonla mücadele ettik. İki oyuncumuzun olmaması bizi etkiledi. Yorulma anlarında bunu hissettik. Bunu savunmada hissetmemiş olabiliriz ama hücumda çok kritik top kayıpları yaptık. Erken atışlar yaptık. Maçın sadece birkaç dakikasında oyun disiplininden uzaktık.''



SPOR X


Saat: 14:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.