Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Basketbol (https://www.forumaski.com/basketbol/)
-   -   Kayseri KASKİ'de keyifler yerinde (https://www.forumaski.com/basketbol/24470-kayseri-kaskide-keyifler-yerinde.html)

Jaqen 19.01.2013 11:35

Kayseri KASKİ'de keyifler yerinde
 
FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında Rus ekibi Dinamo Kursk'u 101-86 yenen Kayseri KASKİ'de yüzler gülüyor.

Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında Rus ekibi Dinamo Kursk karşısında galip ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Bozbey AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeyrek finalin ilk maçında konuk ettikleri Dinamo Kursk'u 15 sayı farkla 101-86 mağlup ettiklerini hatırlattı.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden tek Türk takım olduklarına işaret eden Bozbey, bu durumun sorumluluklarını daha da artırdığını, Dinamo Kursk'u eleyerek yarı finale yükselmek istediklerini dile getirdi.

Bozbey, şunları kaydetti:

''Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir mücadele oldu. Zevkli bir karşılaşma izlettirdiğimizi düşünüyorum. Maça iyi başlayamadık, ama sonunu çok iyi getirdik. Bütün oyuncularımız yüreklerini ortaya koydu, hepsini canı gönülden kutluyorum. Çok zor maçtı, geçen seneye göre daha da güçlenmiş bir ekiple oynadık. Ayrıca bu takımı iki senedir yenen tek takım biziz. Hem kendi liglerinde, hem de Avrupa kupalarında iki senedir yenilmeyen bir takım. İlk karşılaşmadan galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. 15 farkla yendik, ama rövanşa fark yokmuş gibi gideceğiz. Rehavete kapılmadan mücadele ereceğiz.''

Ahmet Bozbey, çeyrek final rövanş maçının 24 Ocak Perşembe günü Rusya'da oynanacağını da sözlerine ekledi.



SPOR X


Saat: 04:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.