Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Beşiktaş (https://www.forumaski.com/besiktas/)
-   -   Beşiktaş Kaleci Adaylarını İstanbul'a Getirdi! (https://www.forumaski.com/besiktas/172768-besiktas-kaleci-adaylarini-istanbula-getirdi.html)

EbruLi 17.12.2015 16:47

Beşiktaş Kaleci Adaylarını İstanbul'a Getirdi!
 
Beşiktaş Kaleci Adaylarını İstanbul'a Getirdi!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş bombayı patlattı. Siyah-Beyazlılar Sırbistan Milli takımının iki kalecisi 32 yaşındaki Stojkovic ve 20 yaşındaki Rajkovic'i İstanbul'a getirdi. Son kararı Şenol Güneş verecek.



Beşiktaş transferde atağa kalktı. Devre arasında kaleci transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ın Sırbistan Milli Takımı’nın 2 kalecisini birden İstanbul’a getirip, görüştüğü ortaya çıktı.

Kaleci adaylarından olan 32 yaşındaki Stajkoviç. Maccabi Haifa forması giyen tecrübeli kaleci 66 kez de milli takım formasını giydi. Tecrübeli kalecinin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Diğer adayı Galatasaray'da istemişti

Beşiktaş'ın gündeminde olan diğer kaleci ise İsrail’de Maccabi Tel Aviv takımında oynayan ve geleceğin önemli kaleci adaylarından olan 20 yaşındaki Rajkovic. Sezon başınd Galatasaray'ında gündemine giren genç kaleci yeteneğiyle kısa sürede Sırbistan Milli Takımının kadrosuna kadar yükseldi. 20 yaşındaki genç Sırp kaleci Predrag Rajkovic, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında forma giyiyor. Rajkovic 2012-13 yılından itibaren 57 karşılaşmada forma giyerken bu maçlarda toplam 58 gol yedi.

Biri olacak, çünkü...

Bu 2 eldiven arasında son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek; deneyimi ya da gelecek yatırımını seçecek. Seçecek diyoruz çünkü statü gereği bir takım 2 yabancı kaleciyi birden 18 kişilik kadrosunda tutamıyor.


Saat: 01:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.