Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Beşiktaş (https://www.forumaski.com/besiktas/)
-   -   Beşiktaş, Anderson Talisca'yı kadrosuna kattı (https://www.forumaski.com/besiktas/184766-besiktas-anderson-taliscayi-kadrosuna-katti.html)

YeşiL6 18.08.2016 12:42

Beşiktaş, Anderson Talisca'yı kadrosuna kattı
 
Beşiktaş, Anderson Talisca'yı kadrosuna kattı

Beşiktaş, Arjantinli Jose Sosa'nın yerine Portekiz'in Benfica takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Anderson Talisca'yı 2 yıllığına kiraladığı öğrenildi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Teknik direktör Şenol Güneş’in transfer isyanı sonrası harekete geçen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu hafta içerisinde tüm transferleri bitirerek adeta tecrübeli hocaya yanıt vermeyi düşünüyor. Güneş’in sözlerinden rahatsız olduğu belirtilen başkan Orman’ın, önceki gün gizlice Londra’ya gittiği ve bu seyahatte yanında transfer komitesi başkanı Umut Güner ve menajer Ahmet Bulut’un da yer aldığı bildirildi. Önce Chelsea’nin Nijeryalı stoperi Kenneth Omeruo’yu 1 yıllığına kiralık olarak kadroya katan Orman, daha sonra Liverpool Kulübü ile Benteke’nin transferi için masaya oturdu. Benteke için gelen teklifleri geri çeviren İngiliz devinin, Belçikalı golcüyü kiralamayı düşünmemesi sebebiyle görüşmelere ara verildi. Sosa’nın 7.5 milyon Euro’ya Milan’a gitmesinin ardından bu bölge için de harekete geçen başkan Orman, Benficalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca için Portekiz kulübü ile sürpriz bir görüşme yaptı.

FRİKİKLERİ DİKKAT ÇEKİCİ
Benfica’ya 2 sezon önce Brezilya ekibi Bahia’dan transfer olan 22 yaşındaki orta sahanın menajerinin, Ahmet Bulut’un ortağı Jorge Mendes olması görüşmelerin hızlanmasında etkili olurken, yapılan temaslar sonunda Talisca’nın satın alma opsiyonuyla 2 yıl kiralanması konusunda anlaşmaya varıldı. Talisca’nın birkaç güne İstanbul’a gelerek imzayı atması bekleniyor. Talisca, geçen sezon Şampiyonlar Ligi, Portekiz Ligi ve Portekiz Kupası’nda 14’ü ilk 11 olmak üzere toplam 34 resmi maçta forma giymiş ve rakip filelere 9 gol göndermişti. Oyun tarzı olarak Sosa’ya benzeyen 1.91 boyundaki sol ayak, sert şutları ve usta işi frikikleri ile dikkat çekiyor.



Saat: 18:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.