Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Beşiktaş (https://www.forumaski.com/besiktas/)
-   -   Beşiktaşlılar artık kandırılmak istemiyor (https://www.forumaski.com/besiktas/37408-besiktaslilar-artik-kandirilmak-istemiyor.html)

Xerath 17.06.2013 15:26

Beşiktaşlılar artık kandırılmak istemiyor
 
Beşiktaş Kulübü'nde yapılan olağan seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Fikret Orman, "Beşiktaş bugün esasında bir liste onaylamadı, bir zihniyeti onayladı. Beşiktaşlılar artık kandırılmak istemiyor" dedi.
BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen genel kurulda Serdal Adalı ile girdiği başkanlık yarışını farklı şekilde kazanan Orman, kongrenin ardından yaptığı konuşmada üyelere teşekkür etti.
Orman, Beşiktaşlıların, genel kurulda bir zihniyeti oyladığını dile getirerek, "Beşiktaş bugün esasında bir liste onaylamadı, bir zihniyeti onayladı. Beşiktaşlılar artık kandırılmak istemiyor. Beşiktaşlılar gerçek ile yüzleşip, stratejisi olan, kendine doğru konuşan, çalışan, hiçbir popülarizm içerisinde olmayan, gerçekte başarılarıyla popülerlik yaratan ekip istiyor. Şekilsel olarak zaman içerisinde karşı karşıya gözükseler bile herhangi bir konuda aynı zihniyet bir araya gelebiliyor ama Beşiktaşlılar artık bunları yemiyorlar" diye konuştu.
Seçimin geride kaldığını, bütün Beşiktaş camiasını kucaklayacaklarını vurgulayan Orman, şunları kaydetti:
"Herkesin fikri bizim için önemlidir, hiçbir egomuz yoktur. Bizim tek amacımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Beşiktaş'ın menfaatleri olacaktır. Seçim bitti ama ben bir şeyi daha tekrarlamak istiyorum. Çok kısa sürede çok güzel bir stat yapacağız, hepiniz buna inanın. Beşiktaş 3 senenin sonunda borçsuz bir kulüp olmayı hak ediyor, öyle de olacak. Beşiktaş artık şampiyonlukları çok istikrarlı yaşayacak. Bunun için bizler sonuna kadar mücadele edeceğiz."
Geçmiş dönemde birlikte çalıştıkları ancak bu dönem listelerinde yer almayan yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden Orman, "Sağ olun, siz bize inandınız, güvendiniz. Gözlerinize bakınca o güveni algılıyorum. İnanın sizi hiç mahcup etmeyeceğiz" diyerek sözlerine tamamladı


Saat: 20:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.