Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Beşiktaş (https://www.forumaski.com/besiktas/)
-   -   Beşiktaş'da Lodeiro Krizi (https://www.forumaski.com/besiktas/86593-besiktasda-lodeiro-krizi.html)

Sultan ŞAH 24.01.2014 16:17

Beşiktaş'da Lodeiro Krizi
 
Beşiktaş'da Lodeiro Krizi

Siyah-beyzalı kulübün Uruguaylı futbolcunun çoğunluk hisselerini elinden bulunduran "WDS" adlı bir fon şirketi ile anlaşmaya vardığı ancak buna Botafogo kulübünün karşı çıktığı öğrenildi. Brezilya basını Beşiktaş'ın Lodeiro transferini fon aracılığı ile yapmaya çalıştığını yazdı. Uruguaylı yıldızın bonservis haklarının %43.75'ini ellerinde bulunduran "WDS" adlı bir fon şirketinin Beşiktaş ile anlaşmaya vararak bu oyuncunun hisselerini sattığına yer veren gazeteler ancak geriye kalan %53.75'lik bölümüm Botafoga Kulübü ile ona yakın şirketler tarafından satın alındığını ve bu kesimin ise bu transfere sıcak bakmadığını savundu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Botafogo yöneticisi Sidnei Loureiro, Lodeiro'ya takımın ihtiyacı olduğunu ve bu oyuncuyu Beşiktaş'a satmayı düşünmediklerini söyledi. Lodeiro'nun halen bir kısım satma haklarını ellerinde bulundurduklarını vurgulayan Loureiro Beşiktaş'ın oyuncu için 8 milyon avroluk bonservis bedeli ödemesi halinde sahip olabileceğini iddia etti.

"Beşiktaş'ın teklifini ciddiye bile almadık"

Botafogo kulübü başkanı Mauricio Asuncion ise Beşiktaş'ın teklifini saçma olarak niteledi. Başkan Asuncion SportTV ye yaptığı açıklamada "siyahbeyazlı yöneticiler futbolcumuzu 5 aylığına kiralamak istiyorlar, memnun kalırlarsa satın alacaklarmış, size tüm içtenliğimle söylüyorum bu teklifi ciddiye bile almadık saçma bulduk" dedi.Lodeiro transferi için futbolcunun temsilcisi, Botafogolu yöneticiler ve WDS adlı bir fon şirketinin yöneticileri ile Rio de Janeiro'da bir toplantı yaptıklarında kabul eden başkan Asuncion bu görüşmelerde herhangi bir ilerleme kaydedilmediğine de dikkat çekti. Botafago başkanı Beşiktaşlı yöneticilerle önümüzdeki birkaç gün içinde yeni bir toplantı olma olasılığının da yüksek olduğunu belirtti.

Beşiktaş Kulübü'nün akşam saatlerine doğru tranferdeki bu pürüzü halledip, oyuncuyu Siyah-Beyazlı renklere resmi olarak bağlaması bekleniyor.

GÜNLÜK GAZETELER


Saat: 07:46

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.