Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bitkilerin Dünyası (https://www.forumaski.com/bitkilerin-dunyasi/)
-   -   Pirinç Kepeği Yağı Faydaları (https://www.forumaski.com/bitkilerin-dunyasi/113289-pirinc-kepegi-yagi-faydalari.html)

YeşiL6 06.06.2014 11:13

Pirinç Kepeği Yağı Faydaları
 
Pirinç Kepeği Yağı Faydaları

Pirinç Kepeği Yağı Fiyatı, Pirinç Kepeği Yağı Nasıl Kullanılır, Pirinç Kepeği Yağı Ne İşe Yarar, Pirinç Kepeği Yağının Cilde Faydaları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Pirinç Kepeği Yağı Faydaları ve Kullanımı
Pirinç Kepeği Yağı: Pirincin dış kabuğundan elde edilir. Kahverengi pirince rengini ve fındığımsı tadını veren pirinç kepeği mükemmel bir tiamin, niasin, vitamin B-6, demir, fosfor, magnezyum, potasyum ve fiber kaynağıdır. Tahıllı yiyecekler ve karışımlar ve vitamin konsantrelerinde kullanılır.

Faydaları: Kandaki kolesterol seviyesini düşürmekte etkilidir. Vücuda gerekli olan kaloriyi sağlayabilir. Kaynatılması ile elde edilen su ishal kesici olarak kullanılabilir. Yüksek tansiyonu ve fazla üre miktarını düşürebildiği, ishali kesebildiği görülmüştür. Gelişmeye yardımcı olabilir, zihin fonksiyonlarına olumlu yönde fayda sağlayabilir. Oksitlenme sonucu oluşan cilt hasarlarını giderebildiği, cildi yumuşatıp ve cilt onarımına yardımcı olabildiği bilinmektedir.

Pirinç Kepeği Yağı Narıl Kullanılır? Masaj ve firiksiyon yöntemiyle kullanılır.


Saat: 17:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.