Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bitkilerin Dünyası (https://www.forumaski.com/bitkilerin-dunyasi/)
-   -   Egzama Tedavisi Kürü (https://www.forumaski.com/bitkilerin-dunyasi/113995-egzama-tedavisi-kuru.html)

YeşiL6 09.06.2014 17:47

Egzama Tedavisi Kürü
 
Egzama Tedavisi Kürü

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Uzmanlar egzama tedavisini, egzama kürü ile oluşturacağınız, bitkisel formül ile tedavi edebileceğinizi söyledi. Egzama genel olarak, derinin sulanmasıyla birlikte gelişen iltihap şeklinde görülen bir çeşit deri hastalığıdır. En çok has has dokularda ve yumuşak dokularda meydana gelir. En sık görüldüğü bölgeler ise, el ve ayaklardır. Egzamanın genel olarak uzman doktorlar karaciğer rahatsızlıklarından, karaciğerin tam olarak çalışmadığından geliştiğini gözlemlemişlerdir.

Kan uyuşmazlığı ve kanın işleyişinin bir süre sonra ileriki yaşlarda yanlış beslenme ve bazı kötü alışkanlıklar nedeniyle yavaşlamasından kaynaklanan egzama için önerebileceğimiz bitkisel formülleri, konusunda uzman kişiler şöyle açıklamıştır.

Sarımsak otunu sıkarak, ottan çıkardığımız suyu egzamalı yerlerimizin derisine sürerek yedirin.

Funda tohumu da egzamada çok etkili bir yöntemdir. Funda tohumlarını suda kaynatarak, kaynatılan suyun posasını egzamalı olan bölgelerimize sürebiliriz.
Yaklaşık olarak bir çay bardağının içerisine 9 adet aspirin eritin. Daha sonra pamukla bu suyun içerisine batırın ve egzamalı bölgenin üzerine nazikçe sürünüz.

Isırgan otu bir çok hastalıkta bitkisel olarak kullanılmaktadır. Egzama tedavisinde de ısırgan yapraklarını bir çay bardağı ispirtonun içine koyarak, bir hafta bekletin. Daha sonra bir çay bardağı su ile karıştırın beklettiğimiz bitkisel formülümüzü ve hastalıklı olan egzamalı bölgemize pamukla sürün.

Defne yaprakları ile de egzama için bitkisel formül üretebilirsiniz. Defne tohumlarıyla birlikte ince yapraklarını 2 su bardağı suda kaynatın. Kaynama işleminin ardından oluşturduğunuz suyu biraz ılıtarak egzamalı olan bölgenizi bu suyun içerisine koyarak bekletin. Daha sonra temiz su ile yıkayınız.

Egzama için, uzmanların bitkisel formüllerini uygulayarak hastalıklarınıza çare bulabilirsiniz. Hastalığınızın tam teşhisi için en yakın uzman doktorlara başvurarak bu bitkisel tedavileri uygulayıp daha sağlıklı çözümler üretebilirsiniz.


Saat: 11:58

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.