Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bitkilerin Dünyası (https://www.forumaski.com/bitkilerin-dunyasi/)
-   -   Türk Gülü - Rosa Osiria Gülü Hakkında - Resimleri (https://www.forumaski.com/bitkilerin-dunyasi/155641-turk-gulu-rosa-osiria-gulu-hakkinda-resimleri.html)

Perii 01.06.2015 19:00

Türk Gülü - Rosa Osiria Gülü Hakkında - Resimleri
 
Türk Gülü - Rosa Osiria Gülü Hakkında - ResimleriTürk Gülü Resimleri, Türk Gülü Fotoğrafları, Türk Gülü Özellikleri, Rosa Osiria Hakkında, Rosa Osiria Özellikleri, Rosa Osiria Ne Renktir, Rosa Osiria Nerede Yetiştirilir, Rosa Osiria Resimleri, Rosa Osiria Fotografları, Osiria Gülü Hakkında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Türk Gülü, Rosa Osiria diğer bir adı ile Osiria gülü, 80 cm boyunda, dışı beyaz içi kırmızı veya içi kırmızı dışı beyaz olan uzun ömürlü muhteşem bir güldür ve bir çok ülkede Türk Gülü olarak adlandırılır. Bu güzel gül maalesef seralarda cok nadir bulunmaktadır ve büyüleyici bir güzelliğe sahiptir. Kırmızı beyaz olmasından dolayı için bu güle Türk Gülü de denilmektedir. Rose Osiria çift renkliliğinden dolayı nerdeyse mistik bir etkisi vardır. Çiçek çanak yapraklarının dışının beyaz içinin ise kırmızı olmasından dolayı görenleri hayrete düşürür. Tüm bunlar Rosa Osiria‘yı elmamsı kokusu ile kusursuz bir şekilde bir araya getirilmiştir.
Rosa Osiria yani Türk Gülü yaratılıştan, kırmızı ve beyaz renkilidir. Rosa Osiria’nın kokusu, yüksek yoğunluklu ve muhteşem bir kokudur. Kırmızı beyaz olduğu için biz Türkler için daha bir anlam taşımaktadır. Seyrine doyum olmayan Türk Gülü‘nü, bahçesinde yetiştirmek isteyenlerin sayısı hafifsenmeyecek kadar fazladır.
Türkiye’de tohumları çok nadir bulunabilen Türk Gülü‘nün tohumları, genelde yurt dışından temin edilmektedir. Almanya, Hollanda ve İngiltere’den belli zamanlarda satışı olan Rosa Osiria tohumlarına ulaşmak ise pek kolay olmamaktadır. Türk Gülü tohumlarını temin etmek için yurt dışındaki bir akrabanız ya da internetten sipariş verebilirsiniz. Rosa Osiria‘ya, tohumdan gelen genetik özellikleri nedeniyle sonradan herhangi bir işlem yapılamamaktadır. Türk Gülü’nün özelliği, genetiğine işlenmiş kendine özgü verilerden gelmektedir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Papatya 01.06.2015 19:35

Cevap: Türk Gülü - Rosa Osiria Gülü Hakkında - Resimleri
 
Kırmızı beyaz harika görünüyor :)

Nixie 01.06.2015 19:46

Cevap: Türk Gülü - Rosa Osiria Gülü Hakkında - Resimleri
 
Muhteşemler. Ben kırmızı siyah olanını görmüştüm gercekten inanılmazdı,mucize gibi :)


Saat: 09:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.