Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Hayat ve Eğlence > Bitkilerin Dünyası
facebook bağlan


Kavunla Hazırlayabileceğiniz Tarifler

Bitkilerin Dünyası kategorisinde açılmış olan Kavunla Hazırlayabileceğiniz Tarifler konusu , Kavunla Hazırlayabileceğiniz Tarifler Kavunlu Smoothie Yaklaşık 20 adet buzu, küp küp doğranmış yarım kavunu, yaklaşık 2/3 bardağı yoğurdu, yarım çay kaşığı rendelenmiş zencefili blendera koyun ve püre haline gelinceye kadar ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.06.2015, 19:07   #1 (permalink)
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kavunla Hazırlayabileceğiniz Tarifler



Kavunla Hazırlayabileceğiniz Tarifler


Kavunlu Smoothie

Yaklaşık 20 adet buzu, küp küp doğranmış yarım kavunu, yaklaşık 2/3 bardağı yoğurdu, yarım çay kaşığı rendelenmiş zencefili blendera koyun ve püre haline gelinceye kadar karıştırın. Ardından bardağınıza koyup afiyetle içebilirsiniz.

Kavun Kasesinde Meyve Salatası

Küçük boy kavunlar alın ve ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın. Ardından içerisine yıkanıp sapları koparılmış çilekleri, küp küp doğranmış kivi ve muzları ilave edin. Ardından kavunları buzdolabına koyun ve 15 dakika soğutun. Buzdolabından çıkardıktan sonra eğer isterseniz üzerine 1 top dondurma ya da biraz krem şanti de ilave edebilirsiniz. Ancak bu yiyeceğin kalorisi ve şeker miktarı oldukça yüksek olacağı için dikkatli tüketmeniz gerekmektedir.

Kavunlu Muhallebi

Bu tarif için ihtiyacınız olan malzemeler; 2 çorba kaşığı tam pirinç unu, 2/3 su bardağı su, ½ bardak ezilmiş kavun, 1 çay kaşığı tarçın ve 2 yemek kaşığı pekmez. Pekmez dışındaki malzemeleri tencereye koyun ve kıvamı oluşana kadar pişirin. Ilındıktan sonra ise pekmezi koyup karıştırın. Ardından kaselere koyun ve soğuyunca servis edin. Bu tarifte dikkat etmeniz gerekenler suyun sıcak olmaması gerektiğidir, çünkü sıcak olursa pirinç topaklanır. Ayrıca pişirirken sürekli karıştırmanız gerekir. Dikkat etmeniz gereken bir değer konu ise pekmezin yüksek ısıya maruz kalmaması gerektiğidir.


Konu Papatya tarafından (18.09.2015 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir.
DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 3
Cohen, DeRDeST, Papatya
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 21:24