Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Pelin Akil kimdir ? Kızıl Elma Başrol Oyuncu Kimdir ? (https://www.forumaski.com/biyografiler/103125-pelin-akil-kimdir-kizil-elma-basrol-oyuncu-kimdir.html)

Perii 12.04.2014 22:00

Pelin Akil kimdir ? Kızıl Elma Başrol Oyuncu Kimdir ?
 
Pelin Akil kimdir ? Kızıl Elma Başrol Oyuncu Kimdir ?

pelin akil kimdir, pelin akil biyografisi, pelin akil hakkında, pelin akilin oynadığı diziler, kızıl elma dizisi oyuncuları kimlerdir, kızıl elma dizisi pelin akil kimdir, asktan kaçılmaz yasemin Kimdir, Pelin Akilin Yeni Dizisi Nedir

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Pelin Akil 1986 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro bölümünde ve AÖF Halkla İlişkiler bölümünde devam eden bir öğrencilik hayatı vardır. Pelin Akil 2007-2011 yılları arasında yayınlanan ve o dönemin fenomen dizilerinden biri olan Arka Sıradakiler'de Zehra rolü ile izleyenlerin karşısına çıkmıştır. Daha sonra Seksenler dizisinde Seçil, Kurt Kanunu dizisinde Naciye karakterleri ile kamera önünde olan oyuncu, Show Tv'de yayınlanan Suskunlar dizisi ile oyunculuk kariyerinin en zirvesine çıkmıştır. 2013 yılında yazarlığını ve yönetmenliğini Özcan Deniz'in yaptığı ve hala gösterimde olan '' Su ve Ateş '' filminde Nupelda karakterini canlandırmıştır. Ayrıca TRT 1'de 2 sezondur yayınlanan Osmanlı Tokadı dizisi ile izleyenlerinin karşısına çıkmaktadır.


Perii 19.08.2014 06:36

Cevap: Pelin Akil kimdir ? Kızıl Elma Başrol Oyuncu Kimdir ?
 
Pelin Akil Aşktan Kaçılmaz Dizisinde Savcı Yasemini Oynayacaktır..
Aşktan Kaçılmaz dizi konusu, nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan savcı (Pelin Akil) yaşadığı aşk acısıyla kendini geçici görev ile Mardin'e aldırır. Mardin'e giderken uçakta tanıştığı Mardin'li Berzan ile gelişen aşk konu edilecektir.


Saat: 12:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.